http://amzn.to/1WQaNJF
Evet linke gidip baktım dediğin gibi saçma bence de amazon chatten sorabilirsin bunu. Ama amazonda eğer vergi fazla alınmışssa iade ediyorlar geri kalanı bence böyle vergiyle alırsan çoğu iade edilir. %20 civarı olması gerekiyor verginin.
Ayrıca bunu daha indirimli alabilmek için aşağıdaki yazılara bak. Sold by amazon ürünler için indirim yöntemleri var.
amazondan alışveriş: Amazondan 50 dolarlık Gift Kart Alana 10 Dolarlık Promosyon Kodu
amazondan alışveriş: Amazondan %10 İndirim Alma Yöntemi
amazondan alışveriş: Amazondan 5 dolarlık İndirim Kodu Alma(10 dolar Alışveriş Alt Limiti)

Merhabalar

Order Summary
Items:$699.99
Shipping & handling:$12.05
Total before tax:$712.04
Estimated tax to be collected:$0.00
Import Fees Depositexactly : $128.17
Current Total$840.21

bu alış-veriş gerçekleştirildikden sonra 128 dolar'ı 60 gün sonra iade mi ediyorlar yoksa 700 dolar üzerinden %18 vergiyi alıp (126 dolar ) kalan 2 doları mı iade ediyorlar ?

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

Merhabalar

Order Summary
Items:$699.99
Shipping & handling:$12.05
Total before tax:$712.04
Estimated tax to be collected:$0.00
Import Fees Depositexactly : $128.17
Current Total$840.21

bu alış-veriş gerçekleştirildikden sonra 128 dolar'ı 60 gün sonra iade mi ediyorlar yoksa 700 dolar üzerinden %18 vergiyi alıp (126 dolar ) kalan 2 doları mı iade ediyorlar ?

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla
Bundan hiç iade alamazsınız büyük ihtimal.

Beyler indirimde indirim bitmeden sipariş edicem Sold By PrimeDeal diyor ama çakma mıdır Allah aşkına cevap verin sipariş edeceğim.
w.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'un sattığı ürün değilse başının ağrıması olasılığı yüksek. İşini garanyiye al derim. @SteelSeriesSevenAdam

Selam ben amazondan sipariş ettiğim ürünü iptal ettim. Fakat karttan ücret kesilmiş ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
İptal ettiysen bir şey yapmana gerek yoktur geri yatırırlar paranı 1-2 gün içinde. Ama istersen müşteri hizmetlerine durumu mail yoluyla bildir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı