@Raydric Kardeşim öncelikle incelemen için eline sağlık. Benim bir sorum olacak. Acaba alışverişi İninal kart ile yaparken dolar kurundan yapabilir miyim? Yoksa TL üzerinden mi yapılıyor?

Dostum yurt dışı ile ülkemizdeki fiyat farkını nedir? Mesela 260 dolar olan bi ürün bizim ülkemize kaç liraya geliyor. İlerleyen dönemlerde sistem upgrade yapacam, fiyat farkına değerse alışveriş düşünüyorum.

@Raydric Kardeşim öncelikle incelemen için eline sağlık! Bir sorum olacak bastan asagıya okudum bu konuyu ama benim bir sıkıntım var! Amazona uye falan oldum adresimi falan yazdım ama sepette sıkıntı oluyor vergi ve kargo fiyatı görünmüyor!

Adsız.png

Bir bakrasanız sevinirim birde komple bir bilgisayar toplayacagım diyelim 5000 dolar toplam Türkiye'ye gelişte veya amazonda bir limit varmı sukadar dolara kadar diye!
Şimdiden tesekkürler!

Dosya Ekleri

• Adsız 2.png
    Adsız 2.png
    125,7 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleyen: Moderatör:
@Raydric Kardeşim öncelikle incelemen için eline sağlık!!! Bir sorum olacak bastan asagıya okudum bu konuyu ama benim bir sıkıntım var!!!amazona uye falan oldum adresimi falan yazdım ama sepette sıkıntı oluyor vergi ve kargo fiyatı görünmüyor!!!Eki Görüntüle 115441

Bir bakrasanız sevinirim birde komple bir bilgisayar toplayacagım diyelim 5000 dolar toplam türkiyeye gelişte veya amazonda bir limit varmı sukadar dolara kadar diye!!!!
Şimdiden tesekkürler!!!!
Bir iki adım daha ilerleyin. Orada yazması gerekiyor. O baktığın ekrandaki köşe bazen doğru çalışmayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı