Sunum gerçekten çok güzel olmuş, konuyu yorumlarıyla birlikte okudum ama aklımda bazı sorular var.
1-)Amazon üzerinden satış yapan xotic pc'den alışveriş yapmakta bir sakınca var mı?Yani amazon üzerinden xotic pc'nin ürünlerini alırsam gümrükte bir sıkıntı oluşur mu?Çünkü bu ürün Amazon tarafından satılmıyor. Ayrıca üründe Türkiye'ye gönderirlebilir ibaresi var.
almak istediğim ürün bu http://www.amazon.com/XOTIC-Pro-001...=1447626901&sr=8-20&keywords=msi+ge72+skylake
2-)Ayrıca sanaltech.com sitesinde canlı destekte sorduğumda 1 yıl uluslararası garanti olduğunu söylemişti ordaki arkadaş ama bu konu içerisinde msi markasında uluslararası garanti olmadığı yazıyor. Bu konuda bilgi verir misin?
3-)Finans kredi kartı ile alışveriş yapabilir miyim?
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.@Raydric
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani amazondan kasa almayayım mı ?
Türkiye'den almanız daha karlı olur. Çok fazla kargo parası istiyorlar:
kasa.png

Kargo parası kasa fiyatından daha fazla :eek:
 
Hocam merhabalar, amazondan banka kartım ile alışveriş yaptım fakat kabul etmedi bankanız ile iletişime geçin dedi ama kartımda yeterli bakiye bulunmaktadır ? Bilgilendirirseniz sevinirim :)
@Raydric
 
@Raydric
3 ürünü bu şekilde girdiğimde Import Fees Deposit olarak 28$ kesiliyor.
Ancak ayrı sipariş ettiğimde (Mouse ile pad i bir tutup G930 u ayrı sipariş ettiğimde ise 91$ ve 81$ olarak vergisiz sadece fiyat ve kargo olarak gösteriyor. 3 ünü de almak istiyorum. Ayrı ayrı tutup ödeme yapmam herhangi bir sorun olur mu ?

Amazon.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı