Corsair'in ürününü alacaktım ama ürün sayfasında Corsair yazarken "Shipping Options" sayfasında soldy by: Amazon Export Sales LLC yazıyor. Bu normal mi?

Konu içeriği tamamlandı.

Konuya ek olarak bu zamana kadar Amazon'dan getirmiş olduğum ürünlerin resimleri ve yolda olan ayrıca kutulu Far Cry 4'üm var bugün gelecek onunda resmini atarım.

Eki Görüntüle 47739
Eki Görüntüle 47745
Eki Görüntüle 47746
Eki Görüntüle 47747
Eki Görüntüle 47748
Eki Görüntüle 47749
Eki Görüntüle 47750
Eki Görüntüle 47751
Eki Görüntüle 47752

Eki Görüntüle 47754
Eki Görüntüle 47755
Eki Görüntüle 47756
Eki Görüntüle 47757

Klavyeyi aldığınızda sanırım vergiyi dahil etmişti değil mi? Peki siz verdiğiniz vergi ücreti daha sonra geri aldınız mı konunuzu baştan aşağı okudum ama onu tam anlayamadım. Cevaplarsanız sevinirim. @Raydric

Rehber çok faydalı olmuş. TC numarasında yaş önemli mi ? Kargo ücretini kaldırmak için Amazon müşteri hizmetleri ile ürünü sepete ekledikten sonra mı yoksa parayı verip satın aldıktan sonra mı iletişime geçmemiz gerekiyor ?

@Erdi ÇAKAR ilk sorunun cevabını bilmiyorum maalesef, bende sepete ekledikten sonra alma işlemlerinde TL,USD seçimi yapılıyor.
İkinci olarak sepette görünmeme aynı sorun benimde başıma geldi. Nasıl düzelir bilmiyorum ama desteğe bağlanıp sorman da fayda var ki büyük ihtimalle gelir. (Aynı şekilde sorunsuz aldım,ulaştı.) Kargo ve vergiyi nasıl göreceğim dersen ürünün sayfasında sana bunu gösteriyor. Kargo+vergi şeklinde (geçerli adres girdiysen tabiki)
Zaten ödeme yapıldıktan sonra ürün TR'ye gönderilmiyor ise paranız geri iade edilir.

@xample47 Tam olarak yüzde ve ya tutar bilmiyorum ama ücreti onaylamadan yani ödemeden önce bu seçeneği işaretleyerek fiyatın ne kadar değiştiğini görebilirsiniz. Ayrıca hep söylediğim amazondan bilgisayar toplamak genel hayali terim, bazı parçalar gelmez bazıları aynı ve ya daha fazla fiyata gelir ve garanti durumu, eğer toplayacaksanız bir konu açın ve tavsiyeleri dinleyin.

@Technoooo Öncelikle kargo ücretleri 75 euro sınırına dahil değilir. Ürünün fiyatı bu sınırı belirler. Bunu aşarsa amazon size ödemeniz gereken vergiyi gösterir. Gereken tek şey üye olup adres girmek. Sonra gelip gelmeyeceğini ne kadara mal olacağını görürsünüz. Kargolanma hususunda 2 parça eşya siparişini tek kargoda getirtme işleminde ikisinin toplam kargo ücretini ödedim. 6 dolar fare 7 dolar pad olmak üzere 13 dolardı kargo ücretim. İnnial kart ile bilgim yok ama ana konu da bu bilgiyi bulabilirsin. Mersin'e gelir mi konusu ise ürünün TR'ye kargosu varsa kalanı yurt içi firmalardan hallediliyor, büyük ihtimalle gelir. Adana'ya geldi yani.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bende Adana'da oturuyorum yaş kaç? Razer Deathadder aldım bakalım gelince incelemesini yapmayı düşünüyorum :)

Arkadaşlar 2 tane sorum var ben ürünü aldım 4 gün oldu hala parayı çekmediler 2 günden beride kargoda bir hareketlilik yok acaba kart bilgilerini yanlış mı girdim girdiysemde napmam lazım?

PayPal geçerli mi?

Direkt olarak ürünü alırken böyle bir işlem yapamıyorsunuz fakat şöyle bir video buldum alternatif olarak belki kullanılabilir. İlla da PayPal kullanmak istiyorum diyorsanız da şöyle bir şey yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair'in ürününü alacaktım ama ürün sayfasında Corsair yazarken "Shipping Options" sayfasında "soldy by: Amazon Export Sales LLC" yazıyor. Bu normal mi?

Evet, normal.

Klavyeyi aldığınızda sanırım vergiyi dahil etmişti değil mi? Peki siz verdiğiniz vergi ücreti daha sonra geri aldınız mı konunuzu baştan aşağı okudum ama onu tam anlayamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

Evet, geri ödeme gelmişti 1 ay içerisinde. Zaten mail ile bilgi veriliyor gönderilmeden önce.

Rehber çok faydalı olmuş. T.C. numarasında yaş önemli mi? Kargo ücretini kaldırmak için Amazon müşteri hizmetleri ile ürünü sepete ekledikten sonra mı yoksa parayı verip satın aldıktan sonra mı iletişime geçmemiz gerekiyor?

T.C. kimlik numaranızı girerken yaş önemli değil. Kargo ücreti içinse siparişi oluşturduktan sonra iletişime geçmeniz, yani satın aldıktan sonra iletişime geçmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar 2 tane sorum var ben ürünü aldım 4 gün oldu hala parayı çekmediler 2 günden beride kargoda bir hareketlilik yok acaba kart bilgilerini yanlış mı girdim girdiysemde napmam lazım?

Siparişlerinizin bulunduğu kısma girdiğinizde eğer siparişin olduğu kısımda sarı renkle yazılmış olan uyarı yazısı bulunmuyorsa problem yok demektir. Bazen parayı çekmeleri gecikebiliyor, zaten parayı çekmeden önce kargoya vermezler.

Direkt olarak ürünü alırken böyle bir işlem yapamıyorsunuz fakat şöyle bir video buldum alternatif olarak belki kullanılabilir. İlla da PayPal kullanmak istiyorum diyorsanız da şöyle bir şey yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, normal.

Evet, geri ödeme gelmişti 1 ay içerisinde. Zaten mail ile bilgi veriliyor gönderilmeden önce.

T.C. kimlik numaranızı girerken yaş önemli değil. Kargo ücreti içinse siparişi oluşturduktan sonra iletişime geçmeniz, yani satın aldıktan sonra iletişime geçmeniz gerekiyor.

Siparişlerinizin bulunduğu kısma girdiğinizde eğer siparişin olduğu kısımda sarı renkle yazılmış olan uyarı yazısı bulunmuyorsa problem yok demektir. Bazen parayı çekmeleri gecikebiliyor, zaten parayı çekmeden önce kargoya vermezler.

Tamam bende yeşil çok saol kargo biraz yavaş galiba:) Bu arada Kraken'den memnun musun rahat mı?

Ses ve mikrofon kalitesi efsane. Kafayı sıkması dışında memnunum. @Gripex
Steelseries v3 Prism almak istiyorum ama 7.1 yok CS:GO oyuncusuyum sence illa şart mı? Birde Razer Firefly Amazon'da benim adrese gelmiyor acaba bi sorun mu var baksana sende geliyor mu ?

Acil soru soruyorum lütfen yanıtla şuan deathadder aldım kargoda hayla krakenin fiyatı düşmüş krakeni alırsam 2'si birlikte gümrüğü takılır mı?

Ayın 24'ünde Deathadder aldım bugünde Kraken aldım gümrükte sorun olur mu?

Pardon soruma cevap verebilir misiniz ayın 14'ünde Deathadder aldım 21'indede Kraken aldım 82 Dolara gümrükte problem olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı