Merhaba.Arkadaşlar ben şimdi bu klavyeyi almak istiyorum fakat herkes de olduğu gibi benimde aklımda bazı sorular var.
1.Gümrükte takılma olasılığı nedir?(99dolar 75 eurodan daha büyük bir miktar kura bağlı olarak)
2.Gümrüğe takılsa bile yüzde20 vergisini ödeyerek almak istiyorum çünkü her halükarda bu klavye türkiye de satılmıyor ve diğer markarlarla aynı fiyata denk geliyor)
3.Switchlerle ilgili bir sorum buda.Osu oynayan birisi olarak daha önce mekanik klavye kullanmadım ve red almayı düşünüyorum.Bunun yanında 2 şer adet blue ve brown almak istiyorum single olarak.Bu switchler Cherry mx switcler yani istediğim gibi söküp yerine farklı renk switchler takabilir miyim?Herhangi bir sorun yada uyumsuzluk olur mu ?
4.Sorum ise gift ile ilgili resimde göründüğü gibi işaretlediğim zaman gümrükte sorun çıkmıyormuş diye duydum fakat ne kadar doğru bilemiyorum.
5.Ve son sorum ise bu şekilde ödemeyi yaptığımda herhangi bi sorun olur mu?Gayet doğru yaptığımı düşünüyorum işlemleri.

Bunlarda istediğim ürün ve gerekli bilgiler.
Kargo fiyatı bana fazla geldi malesef daha uygununu bulamadım internette güvenilir sitelerde

Buda bir sorun olursa diye resimlerin olduğu link.
Imgur: The most awesome images on the InternetEki Görüntüle 149604 Eki Görüntüle 149605Eki Görüntüle 149607

Bu ürünün baya bi üst modeli olan corsair k70 kısa bir süreliğine indirime girdi . Kaçırmamalısın bence.

@Raydric Hocam bugün bunu almayı düşünüyorum yanlız şöyle bir hata veriyor neden ?
Eki Görüntüle 148090 Eki Görüntüle 148091

@Raydric Almak için sizin cevabınızı bekliyorum.

Corsair k70 kısa bir süreliğine indirime girdi. Bence o klavyenin yerine bunu almak daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Amazon.com: Corsair Gaming K70 Mechanical Gaming Keyboard, Aircraft-Grade Aluminum (CH-9000116-NA): Computers & Accessories

@rydric Hocam kolay gelsin 35 sayfayı tek tek okumadım eğer cevapladıysan özür dilerim ama benim bir sorum var. Almak istediğim Amazon.com: Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound: Electronics G930 kulaklık var. Bu cihazın Türkiye kargosu var burada sıkıntı yok. Kategorileri sıralarken ''free internatcional shipping'' ibaresi bulunması rağmen kargo ücreti istiyor. Okuduğum bazı forumlarda canlı destekle konuşarak 1 sefere mahsus bu kargoyu bedava yapabiliyormuşuz ancak detaylarını bilmiyorum bi yardımcı olur musunuz?

Hyperx cloud 2 Rainbow Six Siege hediyesiyle arada sırada 69 dolar oluyor. Bence bu kulaklığı almak yerine cloud 2 yi tercih ederseniz daha sağlıklı bir tercih yapmış olacaksınız.
http://www.amazon.com/dp/B016PDY7DQ/ref=twister_B00SRWDHOE?_encoding=UTF8&psc=1
Türkiye de 340 tl olan bu kulaklığı eğer yanında verilen oyunu aktifleştirmeyip satarsanız (oyun 150 tl) 60 tl gibi bir iyatla bu kulaklığı satın almış oluyorsunuz.

Ben amazondan monıtor alacaktımda.Gelırken kırılma ıhtımalı varmı.2 yıl garantılı alacağım bırde garantıyı kapsarmı kırılırsa.

75Euro olan sınırın üstüne çıktım i5 6600k almaya düşünüyorum fakat gümrükte mağlum ücreti kesiyorlar acaba "Gift Wrap" seçeneğini seçsem gümrükten vergi ödemeden geçebilir mi ? Ve birde amazon direk gümrüğe parayı veriyor mu yoksa gümrükten talep olunca mı veriyor bu da aklıma takılan bir soru

Son olarakda biliyorum biraz fazla konuştum ama buna aklım çok takıldı RAM+CPU+GPU+HDD seçtim ve bunların hiç birinin yanında Shipping & Import Fees Deposit to Turkey ibaresi yer almıyordu gece 01:00 dan sonra bunları görmeye başladım ve aynı şekilde 31.03 tarihinde de bu ibareler yer alıyordu ne oldu da bir günlüğüne bu ibareler gözükmedi ayrıca kargo ücreti de yok gözüküyordu

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha önce amazondan ürün aldım sorun da yaşamadım. Bu sefer bi sorum olacak uzman arkadaşlara. Bu ürünü almayı düşünüyorum:

Amazon.com: Samsung PM951 256GB M.2 NGFF PCIe Gen3 x4, NVME Solid state drive SSD, OEM (2280) ( MZVLV256HCHP-00000): Computers & Accessories

Normalde giriş yapınca Amazon 80$ üzeri ürünlere direk yanında kargo+%20 gümrük bedelini yazar ve satın almaya kalktığınızda bunları peşin alırdı. Bunu almak isteyince sanırım ingiltereden gönderiliyor ve ne kargo ne gümrük kesmiyor ödeme ekranında. Bu ürünü alsam gelir mi yoksa gümrükten çağırıp gümrük ücreti, müstaşar komisyonu falan mı isterler. Böyle bi durumla karşılarşır ve kabul etmezsem ürün iade gider ve paramı geri alabilir miyim? Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı