Amazon.com dan Xbox One S almak

Satıcı Amazon'un ta kendisi ise ödeme esnasında sizden vergi ücretini kesiyor öteki türlü ise gümrüğe takılır.

Ayrıca ödeme yaparken yabancı para cinsinden ödeyin. Amazon'un kendi kur çeviricisi daha fazla ücret ödemenize yol açar eğer TL ile öde derseniz.

Disksiz olduğu yazılı dikkat edin. Aklınızda olsun.
Disk çok önemli degil açıkçası zaten diskli oyunlar malum +100TL.
Hocam bu versiyonda kutulu oyun (oyun CDleri) kullanamadığınızı biliyor musunuz? Belki bilmiyorsunuzdur diye uyarayım dedim.
Biliyorum hocam ama yinede teşekkür ederim :)
Satıcı Amazon'un ta kendisi ise ödeme esnasında sizden vergi ücretini kesiyor öteki türlü ise gümrüğe takılır.

Ayrıca ödeme yaparken yabancı para cinsinden ödeyin. Amazon'un kendi kur çeviricisi daha fazla ücret ödemenize yol açar eğer TL ile öde derseniz.
Mallstop tarafından satılır Amazon tarafından teslim edilir yazıyor galiba vergiyi sonradan kesicek.

Güvenilir olduğunu düşünüyorum ancak yine de ben Türkiye'den alırdım.
Bu linkte daha ucuz. Amazon'dan 282.30 USD = 1675 TRY denk geliyor. Arkadaşın attığı linkten almak daha mantıklı bu şartlarda.

+296 TL kargo ve 400 TL gümrük parasını da eklemeyi unutmayın.

wdwdwdaa.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı