Amazon.com ekran kartı satın alımı

Böyle anlamsız bir alışveriş yapmanın özel bir sebebi var mı?
Türkiye satış fiyatı 2000TL ve altı.
Bu zamana kadar hep Amazondan işlem yaptım fakat ilk defa Yabancı ülkeden ürün geliyor Ürünün fiyatı şahsen önemli değil sadece gümrükle uğraşmak istemiyorum

Arkadaşlar fiyatının ne olduğu önemli değil sadece Gümrüğe takılırmı UPS eve direk getirirmi o önemli benim için bu soruyu cevaplıyabilecek birisi var mı ?

Ben 1839 TL'ye N11'den aldım, Sapphire RX 5500 XT 8 GB 128 Bit Nitro Plus versıyonunu. Şu an 1900 TL cıvarında bence bıraz fazla olmuş hem de 4 GB'lık model için. Yanlış mı okudum acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz mantık kurarsan. UPS'in direkt kargo getiremeyeceğini anlarsın. Gümrük kontrolü yapılmadan. Belli bür süre ordan geçmeden nasıl getirebileceğini düşünüyorsun ki?
Kargo ücretinin ödenmiş olması gümrükten muaf olacağı anlamına gelmiyor. Bekleyeceksin.

Biraz mantık kurarsan. UPS'in direkt kargo getiremeyeceğini anlarsın. Gümrük kontrolü yapılmadan. Belli bür süre ordan geçmeden nasıl getirebileceğini düşünüyorsun ki?
Kargo ücretinin ödenmiş olması gümrükten muaf olacağı anlamına gelmiyor. Bekleyeceksin.

Nasıl ya amazon zaten gümrük fiyatını ürünü alırken hesaba katıyor direk getirmeleri lazım değilmi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı