Amazon.com.tr'ye nasıl ulaşılır?

Makaleler
3
Selam arkadaşlar. Radyatör fanım çalışırken bir anda durdu garantisi devam ettiği için amazona mail attım. Beni hemen aradılar özür dileyip ürünü geri göndermeme gerek olmadığı istersem çöpe atıp istersem tamir ettirip kullanmaya devam etmemi onların ise ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bende servisle falan uğraşmak istemediğim için fiyat farkı da güncelde 100 lira falandı ekler alırım aynısı diye kabul ettim. Bu konuşmanın üzerinden 2 aydan fazla süre geçti. Ücret iadem yapılmadı. Defalarca mail attım hiçbirine geri dönüş yapılmadı. Siteden beri ara butonu calısmıyor canlı destek butonu calısmıyor. Nasıl bir muhatap bulabilirim kendime?

1726220329623.png

Farklı bir siparişinizin üzerinden canlı desteğe bağlanmayı deneyebilirsiniz.
Buradan destek sayfasına da ulaşabilirsiniz.

Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İlk 2 seçenek tamamen devre dışı. Mailinizi aldık aldık diyorlar geri dönüş yapmıyorlar, cevap vermiyorlar.

1a.png

Sırasıyla;
1726222953597.png

1726223006580.png

1726223033640.png

1726223056247.png

1726223079194.png

Bu adımlarla ben ulaşabiliyorum sizde bunlar aktif değil mi?
Siz seçtiğinizde sorun var diyor sanırım şimdi gördüm hesaptan çıkıp tekrar girmeyi deneyin ya da başka bilgisayardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka fikri olan var mı deneyelim bakalım.

Her yerde çok iyi çok iyi diyorlar. Ne telefon var ne maile dönüyorlar. Siteden hiçbir yere tıklanmıyor. 2.5 aydır 3 kuruş paraya mağdur ediyorlar insanı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı