Amazon.com Türkiye'de hangi kargo ile gönderiyor?

Tuğrul Acar

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.com üzerinden laptop almayı planlıyorum. Turkiye'de hangi kargo ile gönderiyorlar bilen var mı? Sıkıntı yaşama ihtimalim var mı? Oradan sipariş yapanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Amazon.com üzerinden laptop almayı planlıyorum. Turkiye'de hangi kargo ile gönderiyorlar bilen var mı? Sıkıntı yaşama ihtimalim var mı? Oradan sipariş yapanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bir sorum daha var.Adres kısmında galiba city yazan yere Ankara yazmayacakmışız öyle şeyler görmüştüm youtubede onunla ilgili bilgisi olan varmi?

PTT, MNG, Aras. Satıcıya göre değişiyor o. Kargo şirketlerinin çoğu aynı zaten fark etmez hangisi getirdiği ama genelde PTT veya MNG ile gelir.

Sanırım şehirden şehire değişen bir durum bu. Amazon kendi satıcısı ise. Bana Aramex ile hiç gelmedi. Yurt içi kargo ile geldi bir kaç defa bir kaç kez de mng kargo ile geldi. Hepsinin satıcısı da Amazon'un kendisiydi.

amazon.com.tr sitesinden bahsediyorsanız bana MNG ile gelmişti. Kolay Gelsin ile de gönderiyorlarmış. :)

Bir kaç sene önce bir yakınımın MNG üzerinden gönderdiği kargoyu mefta hale getiren MNG ve Amazon Türkiye'den söylediğim siparişi pırıl pırıl, kargo paketinin en dışında bile en ufak hasarı bırak aşınma bile olmadan sanki hiç kargo süreci yaşamamış da salondan mutfağa taşımışım gibi ürün getiren bir MNG...
Acaba Amazon Türkiye, kargo şirketlerini terbiye mi ediyor diye düşünüyorum. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı