Peki ben 320 TL'yi kredi kartıma yüklersem oradan dolar kuru olarak mı keser yoksa TL olarak mı keser parayı ?Ben Amazon.de 'den 115 Euro'ya ekran kartı aldım sorunsuz geçti. Seninki de geçer. Nasıl olsa vergisini ödüyoruz niye kalsın ki?
Peki ben 320 TL'yi kredi kartıma yüklersem oradan dolar kuru olarak mı keser yoksa TL olarak mı keser parayı ?Ben Amazon.de 'den 115 Euro'ya ekran kartı aldım sorunsuz geçti. Seninki de geçer. Nasıl olsa vergisini ödüyoruz niye kalsın ki?
Sepete atıp ilerlediğin yaman ödeme kısmında kredi kartı kısmında seçiliyor. Ben hep Euro cinsinden aldım. Çünkü Amazon çevirince biraz fala çıkıyor. Banka zaten TL çeviriyor.Peki ben 320 TL'yi kredi kartıma yüklersem oradan dolar kuru olarak mı keser yoksa TL olarak mı keser parayı ?
Maalesef. Şimdiden hayırlı olsun, K70 RGB alıyorsunuz sanırım.Herkese iyi günler,
Konuyu ve güncel durumları okudum ama tam olarak cevabını bulamadım. Acaba hala "hediye gönder" seçeneğiyle gümrük vergisinden sıyrılabiliyor muyuz, deneyen var mı? 140$'lık bir klavye alacağım da~
Kolay gelsin.
Aynen, cevap için teşekkür ederim. TR'deki sağlayıcılardan döküle döküle alacağız malesef.Maalesef. Şimdiden hayırlı olsun, K70 RGB alıyorsunuz sanırım.
Vergi veriyorsunuz. Hediye seçeneğini seçseniz de vergi çıkacaktır..Hediye olarak alırsak kesin olarak vergi vermiyor muyuz ?
Sağol dostum@Yaser Koca Ürünü sepetinize ekleyin. Adresinizi girin kartınızı girin.
En son onaylama bölümünde her şey dahil ne kadar bir fiyat olacağı gözüküyor.
Order total: USD 247.28
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.