Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

@onebill Kargon i-parcel anlaşmalı ise tracking numberın olucak amazonda. Onu pts.net den takip edebilirsin. Ben kısa dönem içersinde kulaklık aldım. Kargoyu bu şekilde kontrol ettim kargoyu yurtiçi getirdi. Ayrıca yurtiçinden de kontrol edebiliyosun. Nasıl mı dersen, pts.net'e girdikten sonra yani sipariş numaranı girdikten sonra orada waybill ve ref2 numaraları var. Ref2 numarasıyla yurtiçi kargodan takip edebiliyosun.

@onebill Kargon i-parcel anlaşmalı ise tracking numberın olucak amazonda. Onu pts.net den takip edebilirsin. Ben kısa dönem içersinde kulaklık aldım. Kargoyu bu şekilde kontrol ettim kargoyu yurtiçi getirdi. Ayrıca yurtiçinden de kontrol edebiliyosun. Nasıl mı dersen, pts.net'e girdikten sonra yani sipariş numaranı girdikten sonra orada waybill ve ref2 numaraları var. Ref2 numarasıyla yurtiçi kargodan takip edebiliyosun.

i-parcel ve pts.netten herhangi bir arama sonucuna ulaşamadım hala. Hiç bir veri yok.

Aldığım ürün bu ekteki ürün.

Şöyle bir şey yaptım.
Buyer-Seller MEssages diye bir bölüm vardı oradan Where's my Stuff? bölümünü seçtim şöyle dedi.

Did You Know?

Here is the tracking information for your package(s):

Status:In transit
Ship Carrier:USPS
Tracking ID:XXXXXXXXX
Latest Event: Isc Chicago Il (Usps)
Package has left the carrier facility
[TBODY] [/TBODY]

ASC.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
267 dolar şimdiki kur ile 606 TL yapıyor. Ürün harici kargo fiyatı 65 dolar kesilmiş. Daha gümrük vergisi de kesilmemiş.

O bölümde Track package'yi kontrol et. Orada ne yazıyor onun resmini atın.

Son düzenleme:
75€ üstü istiyorsa çok iyi. Ben 100$ altı gümrükte kalacak diye sipariş vermiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım ayın 12'nden beri aynı yerde bekliyor " our item departed a transfer airport in O'Hare International, Chicago, UNITED STATES on December 12, 2014 at 5:02 pm. The item is currently in transit to the destination. " acaba sipariştemi bir problem var kaç gün oldu sdabit yerde bekliyor herangi bir güncellemede yapılmadı. Siparişi iptal etmeyi bile düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı