Elektronik Amazon Creative Pebble Plus 2.1 717,60 TL

Bana ürün 6 günde geldi. Ürün kullanılmış (en nefret ettiğim şey) sağ küçük hoparlörünün üstündeki jelatin yoktu üstündede küçük çizikler vardı iadeyle uğraşamayacağım için kullanacağım ayrıca cızırtı sesi bende olmadı sadece hoparlörün üstünden ses açarsanız çok az uğultu sesi geliyor ama rahatsız etmiyor . Bu şekilde, sesi güzel ama wow değil ürün yurtdışından gelmese iade ederdim.
700 liralık hoparlörden beklenebilecek maksimum performans.

Bana ürün 6 günde geldi. Ürün kullanılmış (en nefret ettiğim şey) sağ küçük hoparlörünün üstündeki jelatin yoktu üstündede küçük çizikler vardı iadeyle uğraşamayacağım için kullanacağım ayrıca cızırtı sesi bende olmadı sadece hoparlörün üstünden ses açarsanız çok az uğultu sesi geliyor ama rahatsız etmiyor. Bu şekilde, sesi güzel ama WoW değil ürün yurt dışından gelmese iade ederdim.

Gündüz sorun değil de gece rahatsız ediyor uğultu sesi, Xbox SX'den daha fazla ses çıkartırtıyor. TV'de kullanıyorum arada 2M mesafe varken durum böyle PC ile kullansam hiç çekilmez.

Ürünü ben de satın aldım 17 günde ve bugün elime ulaştı. Kutuda parçalanma vardı fakat büyük ihtimal elime sıfır ürün ulaştı. Jelatinleri üstündeydi. Sesi güzel veriyor. Dip ses veya parazitlenme yok yani kasanız dışında monitörünüze de bağlayıp monitöre de Android TV bağlayıp farklı senaryolarda da kullanabilirsiniz. Bilgisayarda Sonar ile daha da özelleştirip çok daha güzel sesler elde edebilirsiniz. Genel olarak bu fiyata alınabilecek en iyi hoparlör olduğunu düşünüyorum.

Bana ürün 6 günde geldi. Ürün kullanılmış (en nefret ettiğim şey) sağ küçük hoparlörünün üstündeki jelatin yoktu üstündede küçük çizikler vardı iadeyle uğraşamayacağım için kullanacağım ayrıca cızırtı sesi bende olmadı sadece hoparlörün üstünden ses açarsanız çok az uğultu sesi geliyor ama rahatsız etmiyor . Bu şekilde, sesi güzel ama wow değil ürün yurtdışından gelmese iade ederdim.
Hocam şu an nasıl hoparlör? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Hocam şu an nasıl hoparlör? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Sesi eğer hoparlörden %50 den fazla açarsan ve oda çok sessizse cızırtı sesi geliyor ama sıkıntı değil. şarkı geçişlerinde cızırtı olmuyor. 700 TL eder bence ama EQ programları kullanmazsan sesi çok basslı geliyor bu yüzden Dolby Acces aldım ben.

Sesi eğer hoparlörden %50 den fazla açarsan ve oda çok sessizse cızırtı sesi geliyor ama sıkıntı değil. şarkı geçişlerinde cızırtı olmuyor. 700 TL eder bence ama EQ programları kullanmazsan sesi çok basslı geliyor bu yüzden Dolby Acces aldım ben.
Sanırım almak mantıklı olacak hocam. Söz konusu cızırtılar da tolere edilebilir bir seviyede söylediğinize göre.

Benim de elime bugün geçti ürün. Ses kalitesi hem güzel hem çok yüksek. Gelen ses bass ağırlıklı ama beni tatmin ediyor. Yeri zangır zangır titretmesini bekleyen arkadaşlar olmuş, onları tatmin etmez ama bu üründen onu beklemek de saçma. Özetle ses doyurucu kaliteli bir ses, herhangi bir cızırtı, uğultu sorunu da yok en yüksek seste dahi açsam. Ekstra adaptörüm yok. Direkt pc üzerinden bağlantı yaptım. İlk gün için herhangi bir sıkıntım yok çok memnunum. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm.

Selamlar,

Konuyu biraz hortlatmış olacağım. Konunun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş dolar da epey arttı bu sürede, sizce bu hoparlör hala alınır mı 2.418 TL ye?

1699373528767.png

Selamlar,

Konuyu biraz hortlatmış olacağım. Konunun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş dolar da epey arttı bu sürede, sizce bu hoparlör hala alınır mı 2.418 TL ye?

Eki Görüntüle 2006453
Ben hala aşırı memnunum. Satın aldığım en güzel şeylerden biri. Ama 2400TL fiyatına neler var şuan bilmiyorum. Konu açın arkadaşlar yardımcı olsun. Eğer alternatif bulamazsanız asla pişman etmez bu model.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı