Amazon haksız para iadesi başıma bir şey açar mı?

Bir kere Hepsiburada'da benim de basima gelmisti ama ben bilerek yapmamistim, barfiks bari almistim ve aldigimdan farkli geldi diye sikayet etmistim parami iade ettiler bar da ben de kaldi, aradan 1 yil gecti.
 
Kur %1 artınca ürüne %100 zam yapan türk satıcılardan alışveriş yaptığınız için sizin işiniz daha zor gibi duruyor ama yine de siz bilirsiniz.
Konuyu saptırmayın birincisi. Buradaki durum doğru değil ama serbest piyasadadaki bu fahiş artışları devlet denetlemeli. Herkes kendi adaletini sağlamaya çalışırsa ne olacak ? Son olarak da %1 artışa %100 zam yapan bir satıcı olduğunu nasıl anlıyorsunuz Türk satıcıysa ? Konu sahibi link vs. verse de oradan görüp deseniz neyse. Her Türk satıcıyı zan altında bırakmış oluyorsunuz. Diyelim ki abartı zam yapan satıcı , böyle oldu diye ahlaka aykırı şeyler mi yapılmalı yani ? Çözüm getirmez bu davranış. O zaman kur artışından fazla fiyata satan dükkânları yağmalayalım, ürünlerini çalalım sizin düşüncenize göre...
 
İşte karekterli bir kardeşim, bu hayatta paranın alamıyacağı tek şey karakter kardeşim oda sende yok, sen yap sana serbest :)
 
O zaman kur artışından fazla fiyata satan dükkânları yağmalayalım, ürünlerini çalalım sizin düşüncenize göre...
Konuyu saptırmayın birinicisi.
Türk satıcıysa ? Konu sahibi link vs. verse de oradan görüp deseniz neyse. Her Türk satıcıyı zan altında bırakmış oluyorsunuz.
Trendyol üzerinden tesettür giyim ürünleri satıyorum, oradan biliyorum. Bahsi geçen " Türk satıcılarından " birisi de benim.
 
Kur %1 artınca ürüne %100 zam yapan Türk satıcılardan alışveriş yaptığınız için sizin işiniz daha zor gibi duruyor ama yine de siz bilirsiniz.
Türk satıcıların kur artınca %100 zam yapması yanlış evet fakat baktığınız zaman bu adamların sattıkları çoğu şeyin ucunda bir yerlerinde illa dolar oluyor. Adamlar da zam yapmak zorunda kalıyorlar. Yapılan zammı savunmuyorum cidden fazla yapıldığı oluyor ama yine de bu ekonomide satıcılara zam yaptığı için kızmak pek mümkün değil gibi.
 

Geri
Yukarı