Amazon iadesi karta değil Amazon bakiyesine geliyor

ArtvinliRadyant

Kilopat
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
1.072
Makaleler
1
Çözümler
5
Arkadaşlar selamlar. 28 Mart 2021 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden 176,24 TL tutarında bir kulaklık satın almıştım kredi kartı ile.
Kulaklığı aldım ilk günden sağ taraftan cızırtı geliyordu ve iade etmek istedim, değişim vermedikleri için tekrardan satın alacağımdan Amazon bakiyesi olarak iade aldım ve bakiye olarak alma sebebimi de fazla beklememek diye canlı desteğe belirttim.

Kulaklığı tekrar satın alacakken fiyatı 2,57 TL artmıştı, 178.81 TL fiyattan 176,24 TL'lik kısmı bakiye ile ödedim ve dediğim gibi kalan 2.57 TL fiyatı Papara kartım ile ödedim.

Bu sefer de bu kulaklıkta ciddi kozmetik sorun vardı, sanki kulaklığın içini açmışlar da sonradan tekrar yapıştırmışlar gibi lekeler vs mevcuttu.
Bu sebepten dolayı tekrar iade edecektim, hatta direkt olarak canlı destekten işlem yapılmasını istedim. İadenin Papara kartıma yapılacağını söylediler ve tamam dedim kapattım sayfaları.

Kartıma 2.57 TL iade geldi, Amazon bakiyeme ise 176.24 TL.
Tekrar canlı desteğe bağlandım ve yanlışlık olduğunu, hepsinin kartıma iade yapılacağının söylendiğini söyledim. İlk başta sorun yok falan diyordu fakat sonradan fark etti ve 178.81 TL'lik iadenin onaylandığını, banka tarafından bu ayın 19una kadar onaylanıp aktarılacağını söylediler. Mailime de aynı şekilde bilgilendirme gelmişti. Amazon bakiyem olan 176.24 TL'yi sileceklerini, silinmezse de kullanabileceğimi söylediler.

Şu an ise o 2 arkadaşın da yanlış bilgi verdiğini, iade yapılamayacağını söylüyorlar. İsterseniz 25 TL verelim falan diyorlar. Benim çok param yok, en azından değersiz görebileceğim kadar yok. Yaklaşık 2-3 haftadır bunlarla uğraşıyorum. Sizce bir yere şikayet etmeli miyim?

En başta karta iade yapamayacaklarını söyleseler her şey sorunsuz ilerlerdi, yapılacak deyip üstüne bekledim de bekledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En başta iadeyi bakiye olarak almanız bozmuş işi. O zaman karta alsaydınız böyle olmazdı. Siz deneyin yine de şansınızı belki verirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı