Amazon İşlemci Almak

Beni kazıklamadılar hocam, satıcı o şekilde bilgi verdi bana sorun yok yani. Kazıklanma falan söz konusu değil.

Şimdi amazon vergi ücretini alıyorya, ama diyelimki gümrükten vergi alınmadan geçti kargon şansa, bakıyosun vergi alınmamış, paranı geei yatırır amazon.

Vergiler dahil 55 lira işlemci. Birde gümrükte takılma ihtimali olarak mı para vereceğim ek olarak? Yoksa 55 lira içindeki vergiyi mi geri verecekler?

Oradaki tüm satıcılar alırken ücrete yansıtıyor sonradan ücret kesme durumu yok. PTT ücretsiz getirir.
3. taraf satıcılar istediği gibi yollar biz o şekilde konuştuk hallettik hocam, PTT değildi zaten başka bi kargoydu da adı bi tuhaftı hatorlayamadım şimdi.

3. taraf diye birşey olamaz. Sitede ne yazmış ise onu almak zorunda farklı fiyat uygulayamaz. Başından beri ben PTT ile gelenler için diyorum ama hala sanki PTT'den gelmiş gibi cevaplar veriyorsunuz bende ona göre cevap veriyorum. Farklı firmalarda ücret alınabileceğini zaten en başta belirttim.

3. taraf diye birşey olamaz. Sitede ne yazmış ise onu almak zorunda farklı fiyat uygulayamaz. Başından beri ben PTT ile gelenler için diyorum ama hala sanki PTT'den gelmiş gibi cevaplar veriyorsunuz bende ona göre cevap veriyorum. Farklı firmalarda ücret alınabileceğini zaten en başta belirttim.

Şimdi ben bu işlemciyi almak için 55 TL yeter mi? Yoksa daha fazla mi olmalı kartta?

Anladım fakat bir arkadaş gümrükte 75EURO vergi çıkabilir gibi bir şey dedi sanki. Ondan kafam karıştı.
75 Euro vergi tutarı değil. 75 euro + ürünlerde vergi alınır deniliyor. Yanlış anlamışsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı