Oradaki tüm satıcılar alırken ücrete yansıtıyor sonradan ücret kesme durumu yok. PTT ücretsiz getirir.satıcı o şekilde bilgi verdi bana sorun yok yani.
Oradaki tüm satıcılar alırken ücrete yansıtıyor sonradan ücret kesme durumu yok. PTT ücretsiz getirir.satıcı o şekilde bilgi verdi bana sorun yok yani.
Beni kazıklamadılar hocam, satıcı o şekilde bilgi verdi bana sorun yok yani. Kazıklanma falan söz konusu değil.
Şimdi amazon vergi ücretini alıyorya, ama diyelimki gümrükten vergi alınmadan geçti kargon şansa, bakıyosun vergi alınmamış, paranı geei yatırır amazon.
3. taraf satıcılar istediği gibi yollar biz o şekilde konuştuk hallettik hocam, PTT değildi zaten başka bi kargoydu da adı bi tuhaftı hatorlayamadım şimdi.Oradaki tüm satıcılar alırken ücrete yansıtıyor sonradan ücret kesme durumu yok. PTT ücretsiz getirir.
3. taraf diye birşey olamaz. Sitede ne yazmış ise onu almak zorunda farklı fiyat uygulayamaz. Başından beri ben PTT ile gelenler için diyorum ama hala sanki PTT'den gelmiş gibi cevaplar veriyorsunuz bende ona göre cevap veriyorum. Farklı firmalarda ücret alınabileceğini zaten en başta belirttim.
Satın al alırken ne kadar tutacağı sana söyler.Şimdi ben bu işlemciyi almak için 55 TL yeter mi? Yoksa daha fazla mi olmalı kartta?
Satın al alırken ne kadar tutacağı sana söyler.
Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS
İnceleyin.
75 Euro vergi tutarı değil. 75 euro + ürünlerde vergi alınır deniliyor. Yanlış anlamışsın.Anladım fakat bir arkadaş gümrükte 75EURO vergi çıkabilir gibi bir şey dedi sanki. Ondan kafam karıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.