Amazon Prime alınır mı?

Bu zamana kadar almadığın hata. Her ay Jeff Bezos’u kazıklıyormuş gibi hissediyorum 😄.

Bence alınır çok ucuz biz okulda bir tosta o kadar para veriyoruz zaten yanında içeçek dahi olmadan nasıl bu kadar ucuz anlamıyorum.
Amazon Prime nimet gibi bir şey. 5 TL'lik cips sipariş veriyorsun, ücretsiz kargoyla getiriyorlar.
Üstelik 1 gün sürüyor, Prime üyelerinin kargosu da hızlı geliyor.

7-8 TL'den çok çok daha üstün bir hizmet sunuyorlar.

Amazon Prime, BluTV, Netflix, Google One ve Youtube Premium kullanıyorum internet aboneliği olarak.

Amazon Prime Gaming kısmı herkesin oynadığı oyunlarda özel ama çok da önemli olmayan paketleri sağlıyor, BattleField 1 ve 5 verdi yakın zamanda ve Steam üzerinden 30'ar lira vermekten kurtararak sırf bu şekilde bile kâra geçirdi.

Amazon Prime kargonun ücretsiz ve çoğu üründe olup İstanbul gibi yerdensen 1 gün içinde getirmeleri çok iyi. Kargo ücretinin olmaması bayağı büyük avantaj.

Amazon Prime Video ise direkt kötü. Eski filmler ve diziler var, arada kendi yapımı olanlar var ama daha hiç izlemedim açıkçası.

Yine de o kadar aboneliğin içinde sık sık internetten bir şeyler alan biriyseniz en iyilerinden diyebilirim. Çünkü oldukça düşük F/p oranı var.
İnternetten çok fazla alışveriş yapmıyorum. Ama alınabilecek gibi.

Ben Prime Gaming için kullanıyorum. Sadece Gaming için bile alınır. Prime Video 'da gayet güzel içerikler var. Bence alınır.

Fiyatı uygun sonuçta, alınabilir.

Amazon Prime’da yok fakat Papara’yı bilmeyenler varsa;
0AD37AB1-C697-4E04-A983-128EBE2FD89A.jpeg

Netflix, YouTube, Spotify’da her servis için 30 liraya kadar olan harcamalarda %50 iade veriyor. 3 üyeliği de yarı fiyatına kullanıyorum.

Ben aldım. Twitch takip etmediğim halde işime yarıyor. Bazen dizi izliyorum bazen de mesela ufacık ve ucuz bir ürün siparişi vermem gerekiyor, diğer sitelerde belli bir miktarın altında kaldığı için kargo ücreti çıkıyor. Prime üye olduğum için Amazon ücretsiz kargo ve ertesi gün teslimatla işimi görüyor. Yani her türlü o 8 TL'yi çıkarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı