Bu sene biraz kesat geçecek gibi, bu sene pek bir şey beklemiyorum.Ben normal fiyatı 350 olan bir ürünü 250 liraya almıştım geçen seneki indirimlerde. Bunun yanında aldığım birçok şey vardı, bence yeterince iyi indirimler yapıyorlar.
Bu sene biraz kesat geçecek gibi, bu sene pek bir şey beklemiyorum.Ben normal fiyatı 350 olan bir ürünü 250 liraya almıştım geçen seneki indirimlerde. Bunun yanında aldığım birçok şey vardı, bence yeterince iyi indirimler yapıyorlar.
Kitaplar bazen denk geliyor, paylaşayım diyorum ama Amazon'da hep eski basım test kitapları var. Eski basım olduğu için de haliyle paylaşmıyorum. Paranızı boşa harcamak yerine gidin hemen hemen aynı fiyata kitapçıdan yeni basım kitap alın.
Kitaplar bazen denk geliyor, paylaşayım diyorum ama Amazon'da hep eski basım test kitapları var. Eski basım olduğu için de haliyle paylaşmıyorum. Paranızı boşa harcamak yerine gidin hemen hemen aynı fiyata kitapçıdan yeni basım kitap alın.
Umarım en azından geçen seneki gibi geçer, Amazon'dan ümidim var.Bu sene biraz kesat geçecek gibi, bu sene pek bir şey beklemiyorum.
Bilemiyorum hocam.
Bir zafer çarşısı ile karanfil sokağa gitmem lazım.
O zaman.
Konyalı mısınız hocam?
Ankara'da olduğunuz bilmiyordum, ben de çok tavaf ettim oraları.Bilemiyorum hocam.
Bir zafer çarşısı ile karanfil sokağa gitmem lazım.
O zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.