Amazon Prime Gaming LoL Kapsülü Gelmedi

ExE.1

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2021
Mesajlar
467
Başlıkta da belirttiğim gibi hesabıma istedim ve eminim benim hesabım olduğuna. Ama gelmedi normalde anında gelirdi hatta ondan sonra aynı hesaba LoL yumurtası istedim o geldi kapsül gelmedi. Kapsülü daha önce almamıştım bu ay olanı daha yeni alıyorum fakat gelmedi. Neden olabilir?
 
Bana da gelmemişti. Ticket attım geldi. Doğru işlemleri yaptığınıza eminseniz ticket artarak sorunun çözülmesini sağlayabilir.
Bu arada yorumumu çözüm olarak gösterir misin?
Kanka 1 aylık konuya cevap vermişsin ve üstelik arkadaşın yardımcı olduğu şekilde aynısını anlatmışsın. Birde üstüne Aine adlı arkadaşın üstüne gidiyorsun. Olmaz böyle. Yine de yazdığın için Teşekkürler....
 
Kanka 1 aylık konuya cevap vermişsin ve üstelik arkadaşın yardımcı olduğu şekilde aynısını anlatmışsın. Bir de üstüne aine adlı arkadaşın üstüne gidiyorsun. Olmaz böyle. Yine de yazdığın için teşekkürler...

Aynı sorunu ben de yaşadığım için arattım ve sorunun çözümünü söyledim. Elemanı engelldim zaten.
 
Arkadaşlar konu hoplatmak gibi bir şey değil amacım eğer öyle bir şey yapıyorsam bunun için çok özür dilerim ama yardıma ihtiyacım var aynı sorun şu an bende de var tek LoL hesabım var ve ona attığıma eminim ama kapsülüm hala hesabıma ulaşmadı aradan 1 gün geçmesine rağmen Riot'a ticket ettim fakat elime hala ulaşmadı ne yapmam gerekiyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı