İnceleme Amazon Prime

Haftalık 10 liraya bile değer.

Papara yarısını veriyor ekmek parasına "Prime" alıyorsunuz.

Tahminde bulundum.

Tahmin yaparak bir firmayı karalama hakkınız olmuyor beyefendi. @CBum arkadaş tahmin yapmış, dediğim gibi kanıtı bile yok Yurdum insanı şaşırtmıyor ya, illa her şeyi bileceksiniz. Bir firma hakkında ortaya bir iddia atıyorsaniz kanıtlarınızla desteklemek zorundasiniz. İspatlamaman durumunda da TCK'ya göre iftira ve marka zedeleme suçu olması lazım. Bu ikisini oluşturur, düşündüğün gibi basit değil her şey.

Verilerinizi satarak (olmayadabilir) ve ucuzluğundan herkes alıyor bir ara herkes bedavaya kendine abone falan oluyordu.
Verilerimizi çaldırıp da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam malum firmalardan iyidir.

@ahmet164632 hayır, değilim. Verdiğin örnek ve tahminde bulundum demen o kadar komik ki çevreden duyduğun öylesine bilgiyi diyorsun burada Bir markaya iftira atıyorsun ve tahminde bulundum diyorsun. Komik değil mi?

İlk başlarda sürekli ertesi gün teslimat ile çok öne çıkıyordu fakat artık kargolar 2-3 günden aşağı gelmiyor, sanırım çok fazla talep olunca bu süreyi uzatmak durumunda kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…