İnceleme Amazon Prime

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-09-12-00-01-46-530_com.android.chrome.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-09-12-00-01-51-237_com.android.chrome.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-09-12-00-05-10-337_com.android.chrome.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2022-09-12-00-05-13-308_com.android.chrome.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
@LAglace diğer sitelere göre gene de hızlı olduğunu düşünüyorum.

Tabii ki hızlı, ancak önceden neredeyse aldığım her şey ertesi gün geliyordu. Şimdilerse ise mesela bugün verdiğim bir siparişin tahmini teslimat tarihini perşembe günü olarak gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaya kanıtsız bir iddia atıyorsun, hemen eyvallah deyip bilgiyi mi kabul etseydim? Asıl siz şaşırtmıyorsunuz, insanımız araştırmadan bir şeyi doğrudan söylüyor. Sonra da bir kişi kanıt ya da iddiasını destekleyecek bir belge soruyor ve iddiayı ortaya atan kişi araştırıp geliyor, kendini bir şekilde haklı çıkarmaya çalışıyor. Tamam kardeş, haklısın. En iyisi sensin hatta Egonu da tatmin ettiğine göre konudan ayrılabilirsin, ben konuyu takipten çıkacağım. Cevap bekleyen bir sürü konu varken uğraşamam ufak tefek şeylerle.

Tamam hocam en iyisi sensin diyerek ortadan kaybol gerekli olanı yaptın bende böyle bir adamın üstüne gidip haksız çıksam böyle yapardım neyse iyi günler bende takipten çıkıyorum konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…