Amazon Razer ürünün değişimini stokta yok diyerek yapmıyor

Güncelleme:

Amazon Türkiye'den Burak bey konuyla ilgili ulaştı ve ürünümü iade edip ayıp oranında maldan indirim yapma seçeneğini bana önerdi. Viper v2 Pro(3489 TL) iadesi gerçekleşti ve onun yerine Logitech G Pro X Superlight 2 Siyah modelini (6000 TL) fiyat indirimi yaparak değişimini sağladı.
Merhaba amazon ile aynı durumu yaşıyorum. Tüketiciye başvuracağım. Yeni aldığınız kulaklık 10 bin tl falan iken mi 6000 tl indirim sağlandı. Yani cebinizden yeni kulaklık için ne kadar çıktı? Ve bu kulaklığı siz mi seçtiniz onlar mı önerdi? İstediğimiz kulaklığı alabiliyor muyuz?

Merhaba amazon ile aynı durumu yaşıyorum. Tüketiciye başvuracağım. Yeni aldığınız kulaklık 10 bin tl falan iken mi 6000 tl indirim sağlandı. Yani cebinizden yeni kulaklık için ne kadar çıktı? Ve bu kulaklığı siz mi seçtiniz onlar mı önerdi? İstediğimiz kulaklığı alabiliyor muyuz?

Kulaklık değil hocam mouse. Şimdi şöyle ben normalde Razer Viper v2 pro sahibiydim, ürünü de stok olmadığı için değiştiremediler; bu sebepten ötürü bana iki tane ürün önerdiler muadil olarak. Bunlardan biri Asus rog keris III ve diğeri Logitech G Pro x2 superlight idi. Yani bana öyle bir öneride bulunmadılar istediğinizi seçebilirsiniz diye ama hakem heyeti sonrasında gayet ilımlı yaklaştılar yani eğer isteseydim viper v3 pro bile teklif edebileceklerini söylediler (stoklarında olsaydı).

Bu arada hocam savunma istendiği andan itibaren direkt sana ulaşıyorlar için rahat olsun.

Düzeltme: fiyat olayına cevap vermeyi unutmuşum… kendi mouse’u 3489 TL’ye almıştım ve ödemesi bitmişti, logitech ürün ise 6100 TL idi. Yani bana totalde 2700 TL hediye kartı tanımladılar ve öyle satın aldım.

Anladım benim ürünümde stoklarında yok. Aynı süreci yaşayacağım için önden bilgi alayım dedim. Cebinizden, yenisiyle arasındaki farkı verdiniz sanmıştım, hiç fark vermeden sanırım daha iyisi ile değişim olmuş. Adınıza ve bize de örnek teşkil etmesi adına sevindim.

Anladım benim ürünümde stoklarında yok. Aynı süreci yaşayacağım için önden bilgi alayım dedim. Cebinizden, yenisiyle arasındaki farkı verdiniz sanmıştım, hiç fark vermeden sanırım daha iyisi ile değişim olmuş. Adınıza ve bize de örnek teşkil etmesi adına sevindim.
Son sorum, yeni aldığınız ürünün garantisi tekrardan 2 yıl mı?

Benzer olayı sanırım İtopya ile yaşayacağım. Razer Wolverine V2 Pro satın aldım ve kol arızalı çıktı şu anda stoklarında yok. Muadil olarak ellerinde tek DualSense Edge var. Bakalım nasıl olacak süreç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son sorum, yeni aldığınız ürünün garantisi tekrardan 2 yıl mı?

Bu arada size hediye kartı tanımladıktan sonra yine kalan miktarı siz karttan ödersiniz, direkt ürünü vermiyorlar karşılığında. Buradaki olay şu; halihazırda paranızı iade edeceklerini için aslında her ne kadar ödeme yapsanız da sizden para çıkmamış gibi olacak. Bu arada iade sürecine girerseniz ve tekrar Amazon’dan alacaksanız direkt tüm ücreti “hediye kartı” olarak isteyin bence böylelikle bankanın 7 günlük sürecini atlatmış olursunuz

Evet yeni üründe 2 yıl garantili ve 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edip paranızı alabilirsiniz.

Bu arada size hediye kartı tanımladıktan sonra yine kalan miktarı siz karttan ödersiniz, direkt ürünü vermiyorlar karşılığında. Buradaki olay şu; halihazırda paranızı iade edeceklerini için aslında her ne kadar ödeme yapsanız da sizden para çıkmamış gibi olacak. Bu arada iade sürecine girerseniz ve tekrar Amazon'dan alacaksanız direkt tüm ücreti “hediye kartı” olarak isteyin bence böylelikle bankanın 7 günlük sürecini atlatmış olursunuz.

Evet yeni üründe 2 yıl garantili ve 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edip paranızı alabilirsiniz.

Anladım çok yardımcı olacak bilgilendirmeleriniz, teşekkür ederim.

1745231297463-png.2474685

Tekrardan merhaba. Başvurunuzda şikayet konusunda hangi seçenek üzerinden ilerlediniz acaba?

Dosya Ekleri

• 1745231297463.png
    1745231297463.png
    1.001,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım çok yardımcı olacak bilgilendirmeleriniz, teşekkür ederim.

1745231297463-png.2474685

Tekrardan merhaba. Başvurunuzda şikayet konusunda hangi seçenek üzerinden ilerlediniz acaba?

Merhabalar, ben o seçeneklerden "Malın yenisi ile" değiştirilmesini seçmiştim. Zaten Amazon'a savunma gittiğinde sizi arayıp muadil önerisini yapıyor merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı