Muhammet Çalık
Hectopat
Daha fazla
Haklısınız doğru dedikleriniz zaten bende ürün açılmış kullanılmış diye değil ürünün içinden parça sökülmüş yani ürünü anakarta takacak yeri yok diye iade ettim Koskoca bir firma eksik ürün gönderiyorsa bende dolandırıldım demekten başka insanları nasıl uyarabilrim.Prosedürde bütün firmalar aynısını yapıyor siz sanıyor musunuz her ürün ilk sizin elinize değiyor? Sıfır olarak gelen ürün iade edildiğinde temizlenip sıfır jelatin takılıp tekrar satışa çıkar. Pire için hangi firma yorgan yakar? Sırf 2 gün ekran kartı kullanılıp modeli hoşuna gitmeyip değişen insanlar var.
Bu konuda çok hatalıyım çünkü ürünü öyle görünce hemen amazon desteğe başvurup ürünü paketine geri koyup iade başlattım ve kargonun yolunu tuttum. Fotoğraf ya da video çekmeyi ihmal ettim ilk defa başıma gelen birşeydi panik yaptım doğal olarak ama tüm samimiyetimle bu dediklerimi nokta fazla yada eksik olmadan anlattım ki zaten buradaki insanların bu konuda yapacakları birşey yok sadece ben insanlara durumu anlatıp onlarında mağdur olmamalarını istediğimden ve böyle bir durum yaşamış kişilerden ne yaptıklarını nasıl bir yol izlediklerini öğrenmeyi istediğimden bu konuyu açtımHocam ürünün fotoğrafını çekmişsinizdir kanıt olarak.
Rica etsem atar mısın?
Son düzenleme: