Amazon TR memnuniyeti

Makaleler
1
İnanılmaz bir şirket gerçekten. Satın aldığım laptopumu inanılmaz bir şekilde aynı günde teslim etmişlerdi, üstüne bugün kulaklığım için almış olduğum jak birleştiriciyi artık işime yaramayacak diye iade etmek istedim. İade işlemi için girdiğimde, aşağıdaki sayfa beni karşıladı:

1631366785137.png

TR'de rakipsiz bir e-ticaret sitesi. Genelde internetten alacağım şeyler diğer e-ticaret sitelerinde 10-20 TL daha ucuz diye onları tercih ederdim. Bu deneyimi bana yaşattığı için bu gibi küçük meblağlarda direkt Amazon'u tercih edeceğim artık.

Aslında böyle şeyleri forumlarda paylaşmasanız iyi olur, çok fazla suistimal ediliyor hocam.

Hemen dediklerinize örnek vereyim;
Arkadaşıma bilgisayar topladık, kendisi asla anlamadığı gibi her şeyi de biliyor bu konuda. Amazondan aldık hepsini, Bilgisayarı topladım verdim, gidip anakarta bir şey düşürmüş, hiç kullanmadım diye iade etti. Sonra yenisini aldık onu da taktım verdim, ekran kartı geldi kargodan. Dedim ki sen takma ben gelip takarım, "Ne olacak zaten amazon alıyor" dedi ve o anakartı da bozdu. Amazon o ürünü de aldı. Devamında ne oldu bilmiyorum çünkü kendisi artık arkadaşım değil. Şimdi o anakartlar 0 diye satılacak.

Hemen dediklerinize örnek vereyim;
Arkadaşıma bilgisayar topladık, kendisi asla anlamadığı gibi her şeyi de biliyor bu konuda. Amazondan aldık hepsini, Bilgisayarı topladım verdim, gidip anakarta bir şey düşürmüş, hiç kullanmadım diye iade etti. Sonra yenisini aldık onu da taktım verdim, ekran kartı geldi kargodan. Dedim ki sen takma ben gelip takarım, "Ne olacak zaten amazon alıyor" dedi ve o anakartı da bozdu. Amazon o ürünü de aldı. Devamında ne oldu bilmiyorum çünkü kendisi artık arkadaşım değil. Şimdi o anakartlar 0 diye satılacak.
Ciddi misiniz? Böyle bir şey mümkün mü? Bahsettiğiniz ürünler az para değil Amazon'un bu kadar para edecek ürünlere direkt para iadesi yapacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı