Amazon Türkiye alışveriş deneyimim

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Amazon Türkiye üzerinden iki sefer alışveriş yaptım. Prime üyesiyim, Prime olarak aldığım ürünlerim ertesi gün hemen geliyor. Muazzam bence. Fiyat konusunda da bazen pahalı olabiliyor, diğer sitelerden kıyaslama yapılarak tercih edilebilir. Prime olmayan ürünüm 2 iş günü içerisinde gelmişti bence muazzam bir süre.

Kargolama konusuna gelecek olursak özenle kargolanıyor, iki seferde de ürünlerim bir zarar görmedi. Sadece bir sefer hafif kapağında buruşma vardı, o kadar da olur önemli değil. Yeterince hızlı ve özenli kargolaması var. Tercih edilebilir.

Onun dışında 5 üründe %5, 10 üründe de %10 indirim yapılıyor. 10 ürün indirimi sadece Prime üyelerine özeldir. Gönül rahatlığıyla Amazon Türkiye bence tercih edilebilir. Puanım 10 üzerinden 10. Belki bu siteden alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye konusunu açmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Türkiye üzerinden iki sefer alışveriş yaptım. Prime üyesiyim, Prime olarak aldığım ürünlerim ertesi gün hemen geliyor. Muazzam bence. Fiyat konusunda da bazen pahalı olabiliyor, diğer sitelerden kıyaslama yapılarak tercih edilebilir.

Kargolama konusuna gelecek olursak özenle kargolanıyor, iki seferde de ürünlerim bir zarar görmedi. Sadece bir sefer hafif kapağında buruşma vardı, o kadar da olur. Önemli değil, yeterince hızlı ve özenli kargolaması var. Tercih edilebilir.

Onun dışında 5 üründe %5, 10 üründe de %10 indirim yapılıyor. 10 ürün indirimi sadece Prime üyelerine özeldir. Gönül rahatlığıyla Amazon Türkiye bence tercih edilebilir. Puanım 10 üzerinden 10. belki bu siteden alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar olursa diye konusunu açmak istedim.

Boşuna Bezos I şarkısını ezberlemedik :D 18 alışveriş yaptım. Amazon her konuda dünyanın en iyi Online alışveriş platformudur. Aksi iddia edilemez.

Ben de ekleyeyim o zaman ne kadar ürün aldığımdan emin değilim ancak hiçbirinde sıkıntı yaşamadım ne kargoda ne iade konusunda. En hızlı kargo deneyimini Amazon'da gördüm. Umarım bozmadan böyle hizmet vermeye devam ederler.

Spor ayakkabı almak isteyen arkadaşlar varsa Amazon'daki indirimleri takip etsin, 2 adet orijinal Adidas ve puma ayakkabıyı 1 ay önce 500TL'ye aldım. Diğer e-ticaret sitelerinden almış olsaydım 900TL ödemiş olurdum.

Son düzenleme:
Aylık 7.90 vererek, her ay 300 lira değerinde oyun falan alabiliyorsun ayrıca.
Yanında Amazon Prime Video gibi platformları kullanabiliyorsun.
Aldığın ürünlerin hızlı bir şekilde gelmesinden hiç bahsetmiyorum, dolar karşılığı olarak 45 cent ediyor. Değerini ve kıymeti bilmek lazım.

@XAEN bence de. Bundan sonra arada 10-15 TL fark için açıkçası başka siteyi tercih etmeyi düşünmüyorum. Her ürünümü Amazon'dan alırım. 1$ için değmez bile.

Herhangi bir şey alacaksam ilk amazona bakıyorum ve oradan alıyorum. Genelde en uygun Amazon'da oluyor. Öyle olmasa da aşırı pahalı olmuyor. Bursa'ya aynı gün teslimat yapması da cabası. Neredeyse her ürünü aynı gün teslim alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı