Amazon üzerinden alınan Paugge v1.4 kablo kullanılmış mı?

bilal232

Kilopat
Kablo bugün elime ulaştı fakat içinden sertifika ya da garanti belgesi çıkmadı. Kutuda hafif deforme çizik izler falan vardı muhtemelen 2. el diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Amazon'dan aldım mağaza da kendi mağazası kablonun bantlama şekli falan normal geldi üzerine baktım aşınma vesaire yok. Taktım çalışıyor gibi şu anlık sorun olur mu?

Amazonun iade sistemi iyi çalışıyor. İçinde huzursuzluk varsa çek fotoğrafını vs. yaz müşteri temsilcisine baksınlar. Yok sıkıntısız çalışıyor diyorsan uğraşma boşver.

Amazon'un iade sistemi iyi çalışıyor. İçinde huzursuzluk varsa çek fotoğrafını vs. yaz müşteri temsilcisine baksınlar. Yok sıkıntısız çalışıyor diyorsan uğraşma boş ver.

Dediğiniz gibi pek uğraşasımda yoktu, zaten kablo çalışır vaziyette yazdım az önce böyle böyle bir durum var 50 TL hediye kupon ister misiniz dediler olur dedim. Yalnız bir sorum var hocam bu kuponu aldım diye kablo bir iki gün sonra problem çıkartırsa acaba iade kabul etmeme gibi bir ihtimal var mı şimdi aklıma geldi bu durum soramadım kendilerine.

Bence bir sıkıntı olmaz. Sonuçta deforme olmuş gibi görünen bir ürünü gönderdikleri için özür maiyetinde kupon tanımlamışlar. İade hakkının süresi dolmadığı sürece sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Kablo bugün elime ulaştı fakat içinden sertifika ya da garanti belgesi çıkmadı. Kutuda hafif deforme çizik izler falan vardı muhtemelen 2. el diye düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Amazon'dan aldım mağaza da kendi mağazası kablonun bantlama şekli falan normal geldi üzerine baktım aşınma vesaire yok. Taktım çalışıyor gibi şu anlık sorun olur mu?

Adamlar her şeyi iade alıyorlar normal adamların deposunda sıfırdan çok iade ürün var bu yüzden her şeyi iade alan siteleri tercih etmemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı