Amazon yanlış gönderilen ürün için nasıl indirim kuponu talep edilir?

Mimar20

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
1.178
Çözümler
4
Bu ürünü geçen haftalarda paylaşmıştım, 64 GB 9800₺'den 3928₺'ye düştüğü yazıyordu. Aldıktan sonra öğrendim ki bize 32 GB yollanacakmış. İndirim köşesinde paylaştığım konudaki fotoğrafa da bakarsanız anlarsınız eski fiyatını ve ürün başlığını. Şimdi Amazon pişkin pişkin diyor ki ürün gelsin geri yollarsınız. E şimdi benim bunca haftam ve kaçırdığım indirimler öylece kalacak mı?

1680014062250.png


Eski paylaştığım indirim:

1680014200162.png
 
Yapacak birşeyiniz olduğunu sanmıyorum. 2-3 yıl önce bende tam tersi oldu. Akşam saat 8 de 5000 TL'ye TV satın aldım. Sipariş henüz onaylanmadı, kontrol edeyim dedim. Fiyatı 4300 TL'ye düştü. Siparişi iptal etmeye çalıştım, edemedim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Henüz kargolanmadığı halde siparişimi iptal etmedi ve o an ki fiyatı 4300 TL'yi uygulamadı. Çözüm önerileri TV bana geldi, almadım iade ettim. Kendilerine ulaştı. 2 gün kontrol ettiler, sonunda iadeyi kabul ettiler ve paramı iade ettiler. Bankadan elime ulaşması 3 gün sürdü. Yeniden TV'yi almaya kalktığımda stok çoktan bitmişti. 1 gün sonra benim iade ettiğim TV'yi satışa 5500 TL'den sundular.

Sonuç lanet olsun sana Amazon, Türkiye senden bir şeyler öğreneceğine, sen buradan bir şeyler öğreniyorsun.
 
Çok değişikler, bana da kargolandığı için beklemeniz lazım diyorlar. Herkesi işlerine geldiği gibi bekletiyorlar.
 
Paranizi geri alabiliyorsaniz sukredin. Amazon UK den 4 adet urun siparis verdim sadece 1 i teslim edildi. Diger 3 yanlis adreslere teslim edildi. Urunlerden biri icin para iadesi yaptilar diger ikisi icin biz dogru teslim ettik birisi calmistir git polise rapor tutsun oyle parani iade ederiz falan diyorlar. Gordugum en kotu musteri servisi.
 
Canlı destek dışında nerden kime yazabilirim, bir mesaj hazırladım onu ilgilenebilecek bir departmana göndermek istiyorum.

Sayın Yetkili,

Ben "ad soyad" olarak, "sipariş no" sipariş numaralı Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 64 GB (4x16 GB) 6400MHz 3.928,42TL ürününü Amazon üzerinden satın almıştım. Ancak, ürünü teslim aldığımda, satıcının başlık ve fiyat hatası nedeniyle yalnızca 32 GB RAM'in gönderildiğini öğrendim.

Satıcı tarafından yanlışlıkla gönderilen ürünün eksik olduğu konusunda Amazon'a başvurdum. Ancak, Amazon'un beni geri gönderim yapmam için teşvik eden ve ürün iadesi yoluyla geri ödeme yapacağını söyleyen bir yaklaşım sergilediği konusunda hayal kırıklığı yaşadım.

Benim düşünceme göre, ben sipariş verdiğim 64 GB RAM'in tamamını almak istiyorum. Satıcının başlık ve fiyat hatası nedeniyle, siparişimin tamamını alamamış olmam doğru değil. Bu nedenle, ürünün tamamını talep ediyorum.

Amazon gibi güvenilir bir platformda müşteri memnuniyeti her zaman önceliklidir. Bu nedenle, sizden ürünün tamamını talep etme hakkımı kullanmam konusunda yardımcı olmanızı ve eksik olan ürün miktarını tarafıma göndermenizi talep ediyorum.

Ayrıca, bu durumun bana yaşattığı hayal kırıklığı ve mağduriyet nedeniyle, bir kupon veya indirim kodu gibi telafi edici bir çözüm önermenizi rica ediyorum.

En kısa sürede bu konuda bir geri dönüş yapmanızı rica ediyorum. İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

"ad soyad"
 

Geri
Yukarı