Şok'ta 70TL.
Haklısın orası baya ucuzmuş, Ankara'da oturuyorum 1.5L kola fiyatı 30₺ burda.21 TL'ye alıyorum marketten. Ama büyükşehirlerde hesaplı fiyatlara ulaşmak zor.
yüzde 3.71 diğeri yüzde 60 ben onu kast ediyorumPepsi ile Coca Cola aynı eller tarafından yönetilmektedir. Blackrock ve Vanguard biraz araştırmanızı öneririm. Boykot meselesine dikkat edenlerin haberi bile yok marketteki içeceklerin büyük çoğunluğu The Coca Cola Company tarafından üretilmektedir.
Ekteki ürünler ve daha fazlası da yine The Coca Cola Company'e aittir. Cola'yı boykot etmeniz bir şey değiştirmiyor,keşke değiştirseydi. Dünyada her gün 2 milyardan fazla Coca Cola satılıyor.
Eki Görüntüle 2013273
Eki Görüntüle 2013275
@janeh
Bahsettiğin şirket dünyanın sahibi neredeyse 10 trilyon dolarlık bir paraya hükmediyor. Senin, benim alacağım 20 liralık kolayla olacak işler değil adamlar Google, Apple gibi firmalarda hisseler tutuyor, dünyanın enerji şirketlerinin büyük kısmı bu adamların elinde.
"BlackRock Inc. 1988'de başlangıçta bir risk yönetimi ve sabit gelir kurumsal varlık yöneticisi olarak kurulan BlackRock, 10 trilyon $'a ulaşan yönetilen varlıklar ile 2023 yılı itibarıyla dünyanın en büyük varlık yöneticisidir."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.