Amazon'da Hawk Fab Koltuklar 2999TL

@Lycus dream olan modelin rengi beğenilmiyordu, 200TL indirim ve arada Amazon güvencesi ile alıyorsunuz, bence yeterli. Vade farksız 6 taksit de cabası.

Fab serisini yeni gördüm 2.linke bakmamıştım. Site ile aynı fiyatta olsa bile sırf kargo ve diğer hizmetleri için Amazon'dan alınmasını tercih ederim çünkü kendi sitelerinde kargo süreleri çok uzun ama Prime sayesinde 1 güne teslim ediliyor. Fab V4 kullanan biri olarak fab serisini öneriyorum gayet güzel ve konforlu oturma kısmı da bayağı geniş yaylana yaylana oturabiliyorsunuz fakat bel kısmındaki yastık aradaki boşluğa girebiliyor o da koltuğun bir eksi yanı.
 
İyi güzel ama çeşitli yerlerde çok fazla kalite kontrol ile ilgili şikayet görmüştüm. Bu yüzden bunu almak yerine Omen Citadel ile IKEA Markus arasında karar kılıp IKEA'dan aldım. Aşırı derecede de memnunum. Kusursuz çıktı ürün.
 
İyi güzel ama çeşitli yerlerde çok fazla kalite kontrol ile ilgili şikayet görmüştüm. Bu yüzden bunu almak yerine Omen Citadel ile IKEA Markus arasında karar kılıp IKEA'dan aldım. Aşırı derecede de memnunum. Kusursuz çıktı ürün.
Ben de 4 yılı aşkın Markus kullanıyorum. Rahatlığına diyecek lafım yok fakat omuz&boyun bölgesi desteği olmaması baya ağrı yapmaya başladı bende. Tasarımı itibariyle yukarı çıktıkca geriye doğru gidiyor ve bu dik oturumu zorlaştırıyor bence. Boyum 1.88, arkadaşımda Dxracer'ın bir modeli var, oturunca inanılmaz fark etti üst vücut tarafına olan desteği. Markus yerine bu Hawklardan bakıyorum fakat emin olamıyorum.
 
Geçen indirimde 2800'e aldım ama 1 aydır havalandırmama rağmen hala kullanamadım. Müthiş kokuyor ve koku zararlıymış okuduğuma göre.
 
Ben de 4 yılı aşkın Markus kullanıyorum. Rahatlığına diyecek lafım yok fakat omuz&boyun bölgesi desteği olmaması bayağı ağrı yapmaya başladı bende. Tasarımı itibarıyla yukarı çıktıkca geriye doğru gidiyor ve bu dik oturumu zorlaştırıyor bence. Boyum 1.88, arkadaşımda Dxracer'ın bir modeli var, oturunca inanılmaz fark etti üst vücut tarafına olan desteği. Markus yerine bu Hawklardan bakıyorum fakat emin olamıyorum.

Hocam ben araç boyunluğu aldım içi biraz çok dolgun geldi, onun içinin yarısını boşalttım taktım koltuğa on numara oldu. Ben çok memnunum. Metal yerlerinden kırıldığı bile olmuş bunların. Daha rahatı vardır illaki o kesin ama sağlam olsun diye markus aldım ben. Bütçe varsa HP Omen citadel en iyisi.
 

Geri
Yukarı