Amazon'dan 1920,95TL RX 580 alınır mı?

Ürün yurtdışından geliyor. Amazon'un kendisi sattığı için bir sıkıntı çıkarsa kolayca çözersiniz.
GöndericiGöndericiAmazon GermanyAmazon Germany
SatıcıSatıcıAmazon GermanyAmazon Germany

Kartın kalitesini, ürün diğerlerine göre nasıl bilmiyorum. Belki kronik sorunlu bir karttır, alan pişmandır vs. oralara girmeden. Sadece fiyatının uygun olma sebebi "muhtemelen" yurtdışından gelmesi olduğunu belirttim. Satıcı Amazon olduğu için bir dalavere dönmez. Ama dediğim gibi kartın özellikleri vs. ne kadar iyidir orasını bilmiyorumm.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, RX 580 Sapphire modelini kuzenim almayı planlıyor fakat benim aklıma takılan neden bu kadar ucuz ve neden kutusu resminde yok? Bilgili olan birisi yardımcı olursa gerçekten çok memnun olurum, teşekkürler.


Sapphire PULSE RX 580 8 GB Specs al buradan incele bence isabet olur bu sayfadan incelemen
 
Ben de 1600 TL'ye INNO3D 1650 Super almak istiyorum ama Kara Cuma'da fiyatlar belki daha da düşer diye bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Bunlar varken o alınmaz.

Güzel tavsiye fiyat aralığı da uygun. Her smileyi dert edeceksen ifade bırakmasın kimse belki de güldüğüm senin ters köşe yapmandır onlar değil bak aslında bunlar uygun o fiyata demendir.
Bir smileyden kıllancaksan kimse ifade bırakmasın o zaman.

Alınmaz. 1662 TL'ye GTX 1650 Super öneririm.

Fiyarı uygun gerçekten ne yalan söyleyeyim ekonomik birtavsiye olmuş benim de hoşuma gitti...Markayı da biraz araştırmıştım (fena değil marka olarak) ancak o kartın markası bazen satın alacakları biraz düşündürüyor çok yaygın bir marka olmadığı için ülkemizde.
 
Ucuz mu? Daha 6-7 ay önce bu kart 1200 civarında satılıyordu. Bu kartın sıfırı alınmaz artık 2.ellere yönelin ya da 2K'nın üstüne çıkabiliyosanız RX 5600 XT alın. 580'i ikiye katlıyor ama fiyatı 1.5 katı.

O seride FP olarak en uygunu 5600 XT zaten (5500 XT 5600XTve 5700XT ailesinde)
Ayrıca 580 hakkında yazdıklarınız da doğru tespit ( 1200-1300 ) bandından gezen 580 artık 1800-1900 aralığında ve F/P kartı olmaktan çıkmıştır.
 
Son düzenleme:

@passat - @TÇBı​

4 GB az kalmasın hocam?

@passat

Ayrıca bazıları daha ucuz ancak ucuz olan ve ürünü satan insanlara nasıl ve neye dayanarak güvenmeliyim? Ve bu ürünler 2. el mi? Mesela bir tanesinde sadece garantisi olduğu yazıyor, kaç yıl ya da ay kaldığı değil, bu şekilde alışveriş yapmadığım için bilgi kıtlığım var, mazur görün eleştirmek için değil bilgisizliğimi kapatmak için soruyorum.

@Hüseyin42

O kadar bütçemiz yok ne yazık ki, bu aslında biraz da geleceği beklemek için yapılan bir yatırım, kuzenim halihazırda yatırım yapıyor ve sistem değiştirmek için kullanacağı zaman bu sistemden kat kat daha iyi ve belki de daha ucuzunu alacağına inanıyor, hak veriyorum ona bu konuda teknoloji durmak bilmiyor.

Kara cumayı bekleyeceğiz galiba, sizce % kaç fiyat azalışı olur?
Ben de 1600 TL'ye INNO3D 1650 Super almak istiyorum ama Kara Cuma'da fiyatlar belki daha da düşer diye bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Fiyat aralığını bilmiyorum fakat bundan 4-5 yıl kadar önce süre konusunda hatalı olabilirim, arkadaşım kara cuma zamanı GTX 1060'ı gayet ucuz fiyata almıştı ve baya fark ettiğini söyledi bu yüzden bu yıl bende bekleyeceğim, beklenmeye değer mi bilmiyorum fakat Türkiye pazarında yurtdışına nazaran ciddi bir fiyat azalışı yok diye duymuştum ve daha çok Türkiye'deki fake diye elbette bunu zaman ve tecrübe edinmiş insanlar bilirler.
 
Konu ile ilgili olarak amazon.com.tr üzerinden satıcı amazongermany olan bir ürün alınsa türkiye de garantisi geçerli olur mu?
 

Geri
Yukarı