Amazon'dan alınan ekran kartının boş çıktı

EternumDuck

Femtopat
Öncelikle merhabalar foruma yeniyim. Dün Amazon'dan satıcısı Amazon olan bir ekran kartı siparişinde bulundum, sıkıntısız bir şekilde kolay gelsin tarafından getirildi fakat imza veya isim sorgulamadan kargocu paketi yere koyup kaçarcasına gitti. Paketi elime aldığımda, Amazon'un yapıştırdığı koli bandında bir hasar göremediğim için koliyi açtım.
Düşündüğüm gibi ekran kartının kutusunu açtığımda bomboş bir kutu gördüm.
Müşteri hizmetlerini aradığımda soruşturma açtıklarını ve 3 iş günü içinde tekrar aramam gerektiğini söylediler, bana ne bir kayıt ne de soruşturma ile alakalı başka bir bilgi verildi.
Şu an bu soruşturma cidden yapılıyor mu? Amazon'un kendi iade sisteminden geri yollasam paramı daha hızlı iade ederler mi?
Çok panik bir durumdayım.

Öncelikle merhabalar foruma yeniyim. Dün Amazon'dan satıcısı Amazon olan bir ekran kartı siparişinde bulundum, sıkıntısız bir şekilde kolay gelsin tarafından getirildi fakat imza veya isim sorgulamadan kargocu paketi yere koyup kaçarcasına gitti. Paketi elime aldığımda, Amazon'un yapıştırdığı koli bandında bir hasar göremediğim için koliyi açtım.
Düşündüğüm gibi ekran kartının kutusunu açtığımda bomboş bir kutu gördüm.
Müşteri hizmetlerini aradığımda soruşturma açtıklarını ve 3 iş günü içinde tekrar aramam gerektiğini söylediler, bana ne bir kayıt ne de soruşturma ile alakalı başka bir bilgi verildi.
Şu an bu soruşturma cidden yapılıyor mu? Amazon'un kendi iade sisteminden geri yollasam paramı daha hızlı iade ederler mi?
Çok panik bir durumdayım.
Öncelikle geçmiş olsun. Dış kargo da hiç bir yerinden açıldığına dair bir iz yok muydu? Öyleyse kargoyu pakete koyan kişide sorun demektir. Çok enteresan bir durum gerçekten. Çok kez Amazon.com.tr kullandım hiç bu tarz bir durum yaşamadım.

Öncelikle geçmiş olsun. Dış kargo da hiçbir yerinden açıldığına dair bir iz yok muydu? Öyleyse kargoyu pakete koyan kişide sorun demektir. Çok enteresan bir durum gerçekten. Çok kez Amazon.com.tr kullandım hiç bu tarz bir durum yaşamadım.

Yok bir sıkıntı göremedim dış kargoda. Kargonun Amazon tarafından üstüne yazılan ağırlığı 1.68 KG lakin kutu 800 gram aralığında.

Amazon MNG kargo ile çalışıyor. Arkadaşımın iki defa kargosu kayboldu, Amazon'dan iade aldı. Benimde telefon kılıfım kayboldu bende para iadesi aldım. Ek olarak MNG kargodan hiç memnun kalmıyorum. Sırf MNG ile gönderdikleri için Amazon'dan bir şey alasım gelmiyor. Troll değilse çok geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı