Amazon'dan GTX 1060 Almak

BerkayPAT

Megapat
Buradaki fiyatı daha pahalı olduğu için Amazon'dan MSI GTX 1060 almak istiyorum.Ürün bozulursa buradan tamir ettirilip iade alınabilir mi? Tahminimce olmaz ama uluslararası garanti diye bir şey varmış bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Biraz korkuyorum bozuk çıkar 500 TL kâr edelim derken 1200 TL zarar ederim diye fakat alanda çok var sizin fikriniz nedir? Siz Amazon'dan daha önce ekran kartı aldınız mı? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bozulursa iade alamazsın. MSI'nın uluslararası garantisi yok. Tamir ettirme konusunda bir bilgim yok. EVGA'nın uluslararası garantisi var. Amazon.de'den ekran kartı alırsanız 2 yıl Amazon güvencesi altında oluyor. Ekran kartı şans işi. Amazon'dan alırsınız sorunsuz kullanırsınız ülkemizden alırsınız bozuk çıkar uğraşırsınız. Bu her elektronik alet için geçerli.

Garantisi açısından EVGA almanı tavsiye ederim. Ama daha almadan ürün bozulursa ne yaparım diye düşünme. Belki de yıllarca kullanacaksın ve bir sorun çıkarmayacak. Türkiye'de 2. el, garantili olarak da alabilirsin.

Garantisi açısından EVGA almanı tavsiye ederim. Ama daha almadan ürün bozulursa ne yaparım diye düşünme. Belki de yıllarca kullanacaksın ve bir sorun çıkarmayacak. Türkiye'de 2. el, garantili olarak da alabilirsin.
EVGA Türkiye'deki çalışmalarını durdurdu. EVGA 1050Ti almayı düşünüyordum MSI GTX 1050Ti Gaming X 4GB modeline yöneldim.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Birkaç ay önce bilgisayar almayı düşünüyordum, Amazon'da Acer Predator serisi bir notebook bulmuştum fakat garantisi yokmuş Acer Türkiye garanti servisiyle görüştüm çifte vatandaşlık hakkınız varsa Türkiye'de garantinin geçerli olduğunu servisleri kullanabileceğimi söylediler. Bilgilendirmek istedim. Türkiye servisleriyle görüşüp bir kolaylığı var mı öğrenin derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı