Amazon'dan Logitech G930 kulaklık alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış biliyorsunuz diye düşünüyorum bildiğim kadarı ile avrupa üzerinden geleceği için Euro baz alınmalı o fiyat da 75 Euro şahsen konuda da yazdım benim G930 um gümrüğe takılmadı

Arkadaşlar sınır 100$, zaten bu fiyatı geçerse Depozito başlığı adı altında amazon sizden + bir para alıyor. Eğer gümrükte vergiye tabi tutulmazsa depozitoyu geri ödüyor. Ürünü sepetinize ekleyip satın alma ekranından, son aşamada fiyat bölümünde depozito olarak + bir ücret yazar, sınırı burdan da görebilirsiniz.

Arkadaşlar amazondan 60 dolara razer kraken pro almak istiyorum.Gümrükte sorun falan çıkar mı ? Kaç lira vergi keser ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Selam Arkadaşlar,
Yaklaşık 10 dk önce G35 siparişi verdim ve fiyatı $59.99'du taşımacılık falan 79.44 oldu.
Ama mailime bir mesaj geldi teslimat tarihi 24 Mart ve 2 Nisan arası gibi bir şeyler dedi.
Sizce bir sorun çıkar mı? İlk kez bir alışveriş yapıyorum amazondan ve endişeliyim?
Yardım ederseniz sevinirim.. He birde gemiye ne zaman sevk ediliyor.

g930 un fiyatının düşmesini bekliyorum. Şu anki gümrük sınırı 90 dolara geliyor sanırım ama kulaklığın amazondaki fiyatı 90 dolar tam.
Var mı benden başka sipariş vermeyi düşünen halen g930 dan ? :)

g930 un fiyatının düşmesini bekliyorum. Şu anki gümrük sınırı 90 dolara geliyor sanırım ama kulaklığın amazondaki fiyatı 90 dolar tam.
Var mı benden başka sipariş vermeyi düşünen halen g930 dan ? :)

G930 kullanan biri olarak önermiyorum. Kalitesini tartışmam fakat kulaklığı uzun süre takamıyorsun ayrıca oyun oynarken ses gidip gelmeler yaşanıyor, karar seni.

hocam valla şimdiye kadar tek olumsuz yorum sizden duydum. uzun süre takamama konusunu ağırlığından dolayı söylüyorsanız ona alışkınım şu anda creative tactic 3d rage kullanıyorum o da aynı şekilde ağır. Oyun oynarken ses gidip gelmeler yaşanmasının sebebi nedir biraz açabilir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı