Amazon'dan Razer Kraken 7.1 Chroma

• Konuyu başlatan str
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 4.186

str

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen gün siparişini verdiğim bu kulaklık kargo ile yollanmış bir mail geldi sizlerle paylaşmak istedim. İşlem yaparken gümrükle ilgili bir kesinti yapmadı amazon, sıkıntı yaşarmıyım sizce ? Bu da gelen mail amazondan :

Dosya Ekleri

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 729
Ürün kargoya verilmiş diyor mail'de. Gümrük fiyatı da olsa zaten amazon o ücreti de kesiyor zaten. Hayırlı uğurlu olsun ürününüz bakalım ne kadar sürede gelecek :)

Teşekkürler dostum. Bende o şekilde düşündüm gümrük fiyatı olsa kesme yapar diye sıkıntı olmaz ozaman direk ulaşır adrese yani :) Mail'de tahminen 11 aralık gibi ulaşır diyor bakıcaz artık.

Amazon'un yeni uygulamasına göre ürünü satın alırken Gümrük (45TL) ve %20 vergisini de ödeyerek alıyorsun. Bu sayede gümrüğe takılmıyor :)

Kulaklığın fiyatı 85 dolar civarıydı sanırım birde kargo ücreti ile 103 fln oldu gümrük ile ilgili kesim olmadı yani.

Ürün gümrüğe takılmaz, zira limiti aşmıyor. Çünkü gümrük ücreti 75€ üzeri ürünlerde alınıyor.

%20 vergi alınmış sadece. :)

Ürün 90$, eklenen %20 vergi ise 18$. Toplam 108$ civarı yapıyor.

Neyse kulaklık gelsin bir hayırlısıyla :) daha önce razer kullanmadım. Bana bir ayar çekersin artık ;)Cs go, 1.6 oynuyorm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı