Amazon’dan Sapphire RX 5700 XT Nitro+ alınır mı?

Teorik olarak yetiyor. Fakat pratik olarak malesef sorun çıkarıyor 5700XT modeli oyun içerisinde anlık 200W dan 400W fırlayabiliyor bu saniyelik bir olay fakat 750W altı PSU larda sorun çıkarabiliyor. AMD min 600W öneriyor MSI min 650W ama kartı kullanan herkes 750W öneriyor. Çünkü sorun yaşayan insanların büyük bi bölümü 750W kaliteli bir PSU ya geçiş yaptıktan sonra sorunların düzeldiğini söylüyor. PSU olarak bunu öneririm High Power 750W 80+ GOLD .
Peki hocam. O zaman RX 5700 XT kartından uzak duralım. Biraz bütçeyi zorlayacak olsak bile 2070S almaya çalışalım. Fakat 2070S alırsak bu sefer kasaya sığmayacak.

Peki hocam. O zaman RX 5700 XT kartından uzak duralım. Biraz bütçeyi zorlayacak olsak bile 2070S almaya çalışalım. Fakat 2070S alırsak bu sefer kasaya sığmayacak.

Zaten bütçe sorununuz yok ise almayın bu kartı driver sorunları var kendim kullanıyorum çok fazla sorunla uğraştım. Bütçesi kısıtlı olanlara öneriyorum sadece bu kartı 2070 yada 3060 3070 almaya çalışın.

Zaten bütçe sorununuz yok ise almayın bu kartı driver sorunları var kendim kullanıyorum çok fazla sorunla uğraştım. Bütçesi kısıtlı olanlara öneriyorum sadece bu kartı 2070 yada 3060 3070 almaya çalışın.
Peki hocam sağolun. O kadar para veril bir de driver sorunu çekmek hoş değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı