Amazon'un ilk alışverişte kargo ücreti almaması

Bakiye yetmez ise sipariş iptal olmuyor zaten "Bakiye yetersiz" gibi uyarı veriyor. Yeterli bakiye bulunduğu anda çekiyorlar parayı bu konuda endişelenmeyin.
Ayrıca hayırlı olsun hocam en kısa zamanda elinizde olur inşallah. :)

İnşallah hocam. Yeni sistem almıştım. Klavye, mouse, kulaklık eksik kalmıştı. Türkiye'de fiyatlar çok uçuk. Bir cesaret amazondan toplayacağım eksikleri şimdi.Geriye kaldı klavye kulaklık birde nasip olursa fiyatlar biraz düşünce ikinci GTX 970'ide alırsak tadından yenmez. Sistemi alınca cebimizde para kalmadı. Bazıları için biraz görgüsüzlük olacak ama keşke amazon Türkiye'yede ücretsiz kargo yapsa. :)

@NookumPie Sizi yakalamışken sorayım. Diyelim ki ürünümüz 80$ kargoda 30$ etti 110$. Şimdi gümrük bunu 80$ üzerinden mi değerlendiriyor yoksa 110$ mı ? Çünkü 110$ olarak değerlendiriyorsa işin rengi değişir ve vergi için ekstra ücret ortaya çıkar.

Arkadaşlar bugün itibari ile, 140$ lık ürün aldım.

124 TL kargo ücretini sildiler, ayrıca gümrük parası vermem dedim. 8$ gümrük ücretinide sildiler. Yani 33.40$ olan ücreti 25$ yaptılar.

Yani ürün bana şuan : 165$'a geliyor.
Kargo + gümrük ücretiyle beraber normalde : 219.50$ tutuyordu.

Bilginize.

Untitled.jpg

Sonuç olarak : TR'de 710TL olan ürün bana 416TL civarına geliyor. Uluslarası garanti olduğu için içim rahat. Amazon forever.

İşlemci ram anakart bileşenlerini amazon üzerinden alabilir miyim ? GIFT olarak işaretlersem ücretlendirme nasıl olur bilgi verebilir misiniz ? Vergi kargo vs ödeyecek miyim ? Birde ürünleri alırken satıcı isimlerinden hangileri güvenilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bir çok defa alışveriş yaptım. Sanırım yılda alışveriş hakkı 5 defa. Gift olarak seçmen ekstra ücret ödemeni gerektirmiyor. Satıcı olarak örnek, Intel, AMD, Corsair vb. satıcılardan alırsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı