Çözüldü AMD 5700 XT Driver Kurma Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeepHorizon16

Hectopat
Selamlar dostlar. Yeni sistemimi topladım çalıştırdım. Ancak ekran kartı yazılımını kurarken ekran siyah oluyor ve birdaha gelmiyor. Nerdeyse 15 dakika bekliyorum ama herhangi birşey olmuyor. Gidip gelme şeklinde de değil tamamen siyah ekran kalıyor. Reset atınca anakart logosundan sonra tekrar siyah ekran oluyor. 20.4.2 sürümününde bu problemi yaşadım. Daha sonra format attım 20.2.2 WHQL sürümünde de yaşadım. Çözümü nedir?

Arkadaşlarınızda varsa ekran kartı alıp deneyin. Dediğim gibi değişim talep edin.
Arkadaşlarımda deneyebileceğim ekran kartı yok malesef. Sinerjiden almıştım kartı pazartesiye kadar çözemezsek değişim talep edicem.

edit : öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için her birinize teşekkür ederim. 50 dk bekledikten sonra reset attığımda ekran geldi ve baktığımda sürücü kurulmuş. Düşündüğüm gibi kartta arıza yok. Donanımsal arıza olsaydı sürücü kurmadanda ekrana görüntü vermezdi. Aynı problemi yaşayacak olan arkadaşlara da burdan tecrübe olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı