AMD A10 7850K Sistem Toplama

erendil

Hectopat
Daha fazla  
Efendim kısaca açıklayayım:

Sistemimdeki GA x58a-ud7 anakartı i7 930 işlmcimi ve 6*2Gb 1600 MHz CL9 ram'lerimi sattım. Sistemimi güncel bir teknolojiye geçirmek için harekete geçtim. İntelden 1366 sokete yatırım yaparak 2 yıl içerisinde parça sıkıntısı yaşadığım için ve günümüzde de intelin 1155 1150 1156 1151 sürekli değişen yapısı nedeniyle intelden uzak durma kararı aldım. Ziraa anakartımı değiştirip güncel teknolojiye geçmek isteyince alacak anakart yoktu piyasada. Seçtiğim parçaları ekran görüntüsü olarak atıyorum. Her türlü yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartınız yok herhalde elinizde. Ekran kartı olmayan sisteme SSD eklenmez, eklenmemeli yani. Tam bütçe alalım biz sizden en iyisi.

Ekran Kartınız yok herhalde elinizde. Ekran kartı olmayan sisteme SSD eklenmez, eklenmemeli yani. Tam bütçe alalım biz sizden en iyisi.
Arakadaş APU sistem toplamış. APU nun ne olduğunu öğrendikten sonra yorum yapın.

@erendil Sistem gayet güzel. Alınabilir. Kasa ve PSU olarak Zalman Z3 plus ve Zalman ZM 500-LX öneririm.

@ZubizukTumTum Siz ne zekisiniz öyle ? İnsanlara gerizekalı muamelesi yapmayın buraya gelip. APU'nun ne olduğunu bana öğretmeyin. Oyun oynamayacak mı bu arkadaş ? APU sistem gidecek ama nereye kadar ? Bir kişi oyun oynamak için sistem topluyorsa Ekran kartı olmalı. Ki oynadığını da düşünüyorum. Ben burada en az 300-400 mesajda sistem toplama konularında yardımcı olayım, biri gelsin ''APU ne öğren!'' desin. Ne güzel dünya öyle.

Tavsiyem i3 4160 olacaktır size de. Yanına en az R9 270X Asus Amd Radeon R9 270X 2GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı Bütçenizi bilmediğimden tam bunu koydum en az. Artarsa GTX 960 veya R9 285 düşünebilir. İlla AMD alacağım diyorsanız da karışamam buna. O zaman da FX 6300 + İyi bir işlemci soğutucusu alın. AM3 de ölü bir soket ama, haberiniz olmalı bundan. Dual Graphics de sıkıntılı bir şey, her oyun desteklemiyor.

efendim elimde hali hazırda HD5830 EX 256 bit 1gb ddr5 ekran kartım bulunmakta Fx serisi işlemciler ve 990FX chipseti yeni teknolojilerle pek uyumlu olmadığı için Apu sisteme yöneldim. 750Watt güç kaynağı mevcut 1+1+2TB segate hdd 2 adet dvd yazıcı var istemimde anakart işlemci ram güncellemesine gittim umarım aydınlatıcı olmuşumdur eksik bilgilendirme olduysa afbuyurun ......!

Siz ne zekisiniz öyle ? İnsanlara gerizekalı muamelesi yapmayın buraya gelip. APU'nun ne olduğunu bana öğretmeyin. Oyun oynamayacak mı bu arkadaş ? APU sistem gidecek ama nereye kadar ? Bir kişi oyun oynamak için sistem topluyorsa Ekran kartı olmalı. Ki oynadığını da düşünüyorum. Ben burada en az 300-400 mesajda sistem toplama konularında yardımcı olayım, biri gelsin ''APU ne öğren!'' desin. Ne güzel dünya öyle.
Technopat youtube kanalını takip ettiniz mi hiç siz ? APU ile gayet güzel oyun oynanıyor. Biraz araştırıpta konuşun!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı