AMD A10-7870K Sisteme GTX 1050 Ti Takıp Düşük FPS Almak

Rocket League ultra grafik ayarlarında 1080p 80-120fps. Hatırladığım tek bu var ama buna benzer 4 5 oyunu daha ultra 1080p'de 100+ fps oynuyorum. GTX 1050Ti, benimkinden daha iyi bir işlemciyle kullanıldığında rahat 60+ FPS oynatıyor PUBG'yi. 60'ın altına düşmüyor. Hatta benim işlemcim + 1050 Ti ile testi var 1080p en düşük grafik ayarlarında. Onda da 55-75fps arası oynuyor. Ben ise 30-50 FPS oynuyorum. (Galiba farklar şunun gibi, onun kullandığı RAMler 4x2 ve 2400MHz)

Ayrıca katılıyorum o sıkıntı bitti neredeyse.

Bende AMD A8 7600 var, 2x4 1600 MHz RAM var. Aynı anakart ve ekran kartı. SSD var. Fakat ben daha yüksek alıyorum FPS olarak. Darboğaz yaptığı söylenmişti bana da. Aslında işlemcin benimkinden daha iyi.

O APU ile o ekran kartı zaten darboğaz yapacaktır bazı oyunlarda. Üstüne PUBG zaten optimizasyon sorunlu oyun. Zaman zaman RAM kullanımı 8 GB üstüne çıkıyor. Böyle değerler alman normal gibi duruyor. Oyun içi değerleri atman gerek buraya daha detaylı bakmamız için.

Bende AMD A8 7600 var, 2x4 1600 MHz RAM var. Aynı anakart ve ekran kartı. SSD var. Fakat ben daha yüksek alıyorum FPS olarak. Darboğaz yaptığı söylenmişti bana da. Aslında işlemcin benimkinden daha iyi.

Kaç fps alıyorsun?

O APU ile o ekran kartı zaten darboğaz yapacaktır bazı oyunlarda. Üstüne PUBG zaten optimizasyon sorunlu oyun. Zaman zaman RAM kullanımı 8 GB üstüne çıkıyor. Böyle değerler alman normal gibi duruyor. Oyun içi değerleri atman gerek buraya daha detaylı bakmamız için.

Dediğim gibi en yakın zamanda atacağım müsait olduğumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI Afterburner sonuçları şu şekilde;

GPU stabil 60 derece sıcaklık
CPU stabil 40 derece sıcaklık (Çok düşük geldi yanlış falan gösteriyor olabilir.)

Boş bir alana baktığımda
GPU - %90 kullanım
CPU - %90 kullanım
FPS - 60-70

Genellikle (lootlanırken, schoola falan atladığımda, çatışmada falan)
GPU - %50-%65 kullanım
CPU - %100 kullanım
FPS - 30-50

Kaplamaların, detayların çok olduğu yere bakarken
GPU - %45-%60 kullanım
CPU - %100 kullanım
FPS - 25-45

Ayrıca çok fazla drop giriyor aralara.
Bilgileri isteyen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence OC yapılmadan önce sisteme düzgünce bakmak gerekir, Bellek eklemesi veya hantal bir HDD kullanıyorsanız bunlar sorun yaşatacaktır size. Zaten işlemciniz normalde çift kanal bellek kullanımında tam performans çalışıyor 2 adet 4 GB bellek kullanmanız daha iyi olacaktır, bazıları o iGPU için geçerli diyecekse sakın cevap yazmasınlar.

HDD olarak ne kullanıyorsunuz ?

Acaba bi 4GB 1600MHz RAM daha alsam fps artar mı? Okuduğum bazı kaynaklarda fps artışı çok yüksek oluyormuş çift kanal yapıldığında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı