AMD A4-4300M APU CS:GO Düşük FPS

emrecrkc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO severek oynadığım bir oyun ancak düşük bir FPS alınca cidden oyun can sıkıcı bir hale geliyor.

Öncelikle, driverlarım güncel, ekran kartı ile ilgili her şeyi yaptım denedim. Autoexec denedim + olarak oyuna girince manuel olarakta kod yazıyorum, başlangıç ayarlarımda şu şekilde:
Kod:
-high -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemaccelspd -freq 60 -nod3d9ex -64bit -threads 2 -novid -dxlevel 10 +mat_queue_mode 2 -noaafont +mat_hdr_level 0 +mat_forceaniso 0 +exec autoexec.cfg

Sistem Bilgisi:

Monitörüm 60 Hertz - Ekran Kartım 3 GB
4 GB RAM ( Bilgisayar RAM'ın 3,46 GB kadarını kullanabiliyor )
64 Bit
İşlemci: AMD A4-4300M APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.50 GHz
İşletim sistemi: Windows 8

Son olarak da; seneye yeni bir bilgisayar toplayacagım şu anlık bütçem yeterli değil, ayrıca CPU değerim de çok kötü değil, 50-60 FPS sabit alsam yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS:GO severek oynadığım bir oyun ancak düşük bir FPS alınca cidden oyun can sıkıcı bir hale geliyor.

Öncelikle, driverlarım güncel, ekran kartı ile ilgili her şeyi yaptım denedim. Autoexec denedim + olarak oyuna girince manuel olarakta kod yazıyorum, başlangıç ayarlarımda şu şekilde:
Kod:
-high -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemaccelspd -freq 60 -nod3d9ex -64bit -threads 2 -novid -dxlevel 10 +mat_queue_mode 2 -noaafont +mat_hdr_level 0 +mat_forceaniso 0 +exec autoexec.cfg

Sistem Bilgisi:

Monitörüm 60 Hertz - Ekran Kartım 3 GB
4 GB RAM ( Bilgisayar RAM'ın 3,46 GB kadarını kullanabiliyor )
64 Bit
İşlemci: AMD A4-4300M APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.50 GHz
İşletim sistemi: Windows 8

Son olarak da; seneye yeni bir bilgisayar toplayacagım şu anlık bütçem yeterli değil, ayrıca CPU değerim de çok kötü değil, 50-60 FPS sabit alsam yeterli.
Ekran kartı alma durumunuz var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı