AMD A8-5600K Bazı Oyunlar Donuyor

gökmen_

Centipat
Daha fazla  
AMD A8-5600K
Hi-Level 4 GB DDR3 1600MHz
Sapphire HD 7850
ASUS 350W PSU
Windows 10
Half-Life ve benzer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok ama MY Summer Car-İnternet Cafe Simulator gibi oyunlar donuyor. Sistemi yeni topladım. Parçaları ikinci el.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı o sistem için yetersiz. Özellikle ekran kartına yük binen oyunlarda kasmalar takılmalar yaşaman normal. Zamanında kendi PSU'm arızalandığında evde bulunan 250W PSU ile GTX 1050'yi kullanırken benzer takılmaları, dropları yaşamıştım.

Güç kaynağı o sistem için yetersiz. Özellikle ekran kartına yük binen oyunlarda kasmalar takılmalar yaşaman normal. Zamanında kendi PSU'm arızalandığında evde bulunan 250W PSU ile GTX 1050'yi kullanırken benzer takılmaları, dropları yaşamıştım.
Ekran kartını XFX R9 280X ile değiştireceğim psu kaç watt olmalı?

Bana sorun RAM 4 GB Olması gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı