AMD Adrenalin 2020 sürümlerinde siyah ekran sorunu

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Herkese iyi günler, ekran kartım MSI ARMOR RX 570 4 GB, ekran kartım için ne zaman 2020 sürücülerini yüklesem değişik süre zarflarında siyah ekran hatası alıyorum ve anakartımda CPU LED ışığı yanıyor. Driver olarak 19.12.1 sürümüne geçince hiçbir sorun yaşamıyorum sadece eski sürüme geçişte birkaç defa siyah ekran hatası alıyorum fakat sonra hiç almıyorum, bu konuda aynı hatayı alanlar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dostum kusura bakma ben bu mesajları daha yeni görüyorum bildirim dahi düşmemiş. Ben 19.12.1 sürümünü kullanıyorum hep ve bu sürümde bile bazen olabiliyor ama sıklıkla değil, fakat AMD 2020 sürümlerinin hemen hemen hepsinde günde 1-2 kere sıklıkla yaşıyorum oyun oynarken, boştayken, bilgisayar açılırken, bu kullandığım sürüm en stabil sürüm bana göre.

Dostum kusura bakma ben bu mesajları daha yeni görüyorum bildirim dahi düşmemiş. Ben 19.12.1 sürümünü kullanıyorum hep ve bu sürümde bile bazen olabiliyor ama sıklıkla değil, fakat AMD 2020 sürümlerinin hemen hemen hepsinde günde 1-2 kere sıklıkla yaşıyorum oyun oynarken, boştayken, bilgisayar açılırken, bu kullandığım sürüm en stabil sürüm bana göre.
Bios sürümünüzü kontrol edebilir misiniz?

Bu siyah ekran sorununu bende XFX RX 590 ekran kartımda yaşadım. Ben sorunu kartın mhz ve güç limitini biraz düşürerek çözmüştüm ayrıca 20.2.2 sürüm yüklüydü. Şuan aynı ayarlarıma ek olarak undervolt yaptım ve 20.4.2 sürümünü kullanıyorum ve siyah ekran hatası almadım.

Konuyu bir tık hortlatacağım ama yaşadığınız sorun bununla aynı mı?

Konuyu bir tık hortlatacağım ama yaşadığınız sorun bununla aynı mı?
Hayır dostum benim hatam komple no signal hatası ve cpu ışığı yanıyor çözüm bulamadım eski sürümü kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı