AMD Adrenalin 23.4.2 WHQL Sürücüsü Çıktı

Daha ne kadar beklemeleri lazım kullanıcıların senelerdir bu işin içindeler hala bir takım sorunları çözemediler özellikle yazılım konusunda asla NVIDIA seviyesine geleceklerini sanmıyorum.
AMD'nin hedef kitlesi zaten bütçesi kısıtlı olan oyuncular. Az paraya çok FPS'i stabil bir şekilde verdikleri sürecesorun yok bence. NVIDIA zaten artik FPS ve oyun olayini aştı, yazılım ve yeni teknolojileriyle çığır açmış durumda. AMD'nin bu yazilim sorunları tamamen ortadan kalkarsa, oyun için alınabilir. İş için tabii ki NVIDIA'ya kafa tutamıyor. Ben bugüne kadar 1 defa Radeon GPU kullandım, onda da bir sorun yaşamadım.

AMD'nin hedef kitlesi zaten bütçesi kısıtlı olan oyuncular. Az paraya çok FPS'i stabil bir şekilde verdikleri sürecesorun yok bence. NVIDIA zaten artik FPS ve oyun olayini aştı, yazılım ve yeni teknolojileriyle çığır açmış durumda. AMD'nin bu yazilim sorunları tamamen ortadan kalkarsa, oyun için alınabilir. İş için tabii ki NVIDIA'ya kafa tutamıyor. Ben bugüne kadar 1 defa Radeon GPU kullandım, onda da bir sorun yaşamadım.
İş için istisnasız Nvidia tabii ki kesinlikle. Render'da 3060Ti 6950XT ile aynı performansı veriyor.

En son güncellemede Watch Dogs 2 oynarken oyun takıldı ve AMD Hata Raporu aracı açıldı neyse doldurup gönder dedim. O gün Telegram masaüstü uygulamasında resimler ve videoların üstüne basınca tam ekranda göstermiyordu (siyah ekran). Neyse ki çabuk düzeldi.

En son güncellemede Watch Dogs 2 oynarken oyun takıldı ve AMD hata raporu aracı açıldı neyse doldurup gönder dedim. O gün Telegram masaüstü uygulamasında resimler ve videoların üstüne basınca tam ekranda göstermiyordu (siyah ekran). Neyse ki çabuk düzeldi.

AMD geri bildirimlere kulak veriyor umarım düzelir.

AMD 6000 serisiyle birlikte yazılım güncellemeleri, sürücüler gibi sorunları tamamen çözdüğünü söyleyen kullanıcılar nedense hala her sürücü güncellemesinde panik halinde ve sorun yaşayan hala çok fazla. Sonra Nvidia sistem tavsiyesi isteyen konu sahibine gelip AMD sorunları çözdü deyip AMD önerirler. Hiç bir Nvidia güncellemesinden sonra acaba bir sorunu var mı diyip forumda araştırmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı