AMD Adrenalin Edition güncellemesi sonrası uygulamalar takılıyor

begulaa

Centipat
Daha fazla  
RAM
Geil evospear CL16 3200MHz 2x8GB
SSD veya HDD modeli
TwinMOS nvme AlphaPro 1TB M.2 SSD
Ekran kartı
Asus Rx 6600
Anakart
Asus Prime A520M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Yaklaşık 1 yıldır bilgisayarımın takılmasından dolayı rahatsızdım fakat bir çözüm bulamamıştım. 2 ay önce eskiden RAM'lerimi 3200 MHz'e yükselttiğimi hatırladım. Belki ondandır diye düşünerek RAM'leri normal hızına aldım ve takılma sorunu düzeldi.

Fakat 1 hafta önce bilgisayarıma ikinci monitörü taktığımda oyunlarda FPS'im az da olsa düştü. Yazılımdan kaynaklanıyor olabilir diye AMD'nin Adrenalin Edition yazılımını güncelledim. Güncelleme yaptıktan sonra tüm uygulamalarda takılma sorunu başladı. Masaüstünde bile takılıyor. YouTube'dan bir şey izlerken bile donuyor.

Yazılımı kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Adrenalin Edition ile ilgili sorun Shader Cache'den kaynaklanabiliyor bazen. Adrenalin Edition > Oyun > Ekran Kartları > Shader Cache'i Sıfırla yapıp bilgisayarı tekrar başlatmayı dener misin?

A önce bilgisayarıma ikinci monitörü taktığımda oyunlarda FPS'im az da olsa düştü. Yazılımdan kaynaklanıyor olabilir diye AMD'nin adrenalin Edition yazılımını güncelledim. Güncelleme yaptıktan sonra tüm uygulamalarda takılma sorunu başladı. Masaüstünde bile takılıyor. YouTube'dan bir şey izlerken bile donuyor.

Yazılımı kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

AMD'den Intel grafik kartına geçiş yaptım kafam rahat. Intel Arc b580.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı