AMD Adrenalin Edition sürücü sonrası fare donma sorunu

Biraz geç oluyor fakat bu benim de başıma geldi ekran kartım sizinkiyle aynı sonunda çözebildim %100 garanti veremem ama bende işe yaradı.
İlk olarak AMD'nin sitesinden ekran kartınıza uygun (R5 M330) Driver'ini kurun Driver'i kurarken dikkat etmeniz gereken şey şu: Önceki ekran kartı Driver'lerini kaldır gibi bir seçenek çıkıyor. Kurarken seçiyoruz (otomatik seçili oluyor sanırım), bu şekilde Driver'i kuruyoruz. Sonra yeniden başlatıyor bilgisayarı ve mouse donma sorunu oluyor. Bilgisayar açıldıktan sonra yeni indirdiğimiz Driver'i program kaldır üzerinden kaldırıyoruz (Denetim Masası). İndirdiğimiz .exe dosyasını da siliyoruz. Sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor program kaldırıldığı için, bilgisayar açıldığında tekrar kendinize uygun .exe dosyasını indiriyoruz fakat çalıştırmıyoruz. Dosyayı masaüstüne atıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Bilgisayar açıldığında .exe dosyasını çalıştırıp Driver'i kuracağız fakat burada dikkat edeceğimiz nokta şurası: Driver kurulurken bir aşamada size kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlat (önerilen) diye bir şık çıkıyor buradaki tiki kaldırıyoruz (kaldırmazsanız aynı sorun yine meydena geliyor) ve kuruyoruz. Windows size bildirim gönderebilir cihazın yeniden başlatılması gerekiyor diye fakat yeniden başlatmıyoruz ve sorunumuz düzelmiş oluyor. Bilgisayarın kendiliğinden yeniden başlamaması için Windows Update ayarlarından etkin saatleri bilgisayarı kullandığınız saat aralığında değiştirirseniz o saatlerde yeniden başlatmaz.
Umarım sorununuz çözülmüştür.

Abi aylardır uğraştığım sorunu senin şu postla çözdüm. İlk yapışta olmadı iki üç kez denedim, tam ümidi kesmişken fare sular gibi takılmadan akmaya başladı. Çok sağ ol.
 

Geri
Yukarı