AMD arayüzündeki "Hız Aşırtma GPU" ne işe yarar?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar bugün AMD arayüzünü 2020 versiyonuna güncelledim de öyle bir içini kurcalarken "Performans" başlığı altına ekran kartım RX480 8 GB için varsayılan ayar ve hemen yanında "Hız Aşırtma GPU" ayarı gördüm. Onu seçince ne oluyor? Oyunlarda vesaire daha iyi performans almamı sağlar mı? Oyun profilleri ekleyerek istediğim oyunlarda otomatik hız aşırtmayı açmasına ayarlayabiliyorum. Normal kullanımda da varsayılanlar da kalıyor.

Ne dersiniz oyunlarımı hız aşırtma ile başlatmak üzerine ayarlasam aldığım performans artar mı?

Merhaba arkadaşlar bugün AMD arayüzünü 2020 versiyonuna güncelledim de öyle bir içini kurcalarken "performans" başlığı altına ekran kartım RX480 8 GB için varsayılan ayar ve hemen yanında "hız aşırtma GPU" ayarı gördüm. Onu seçince ne oluyor? Oyunlarda vesaire daha iyi performans almamı sağlar mı? Oyun profilleri ekleğerek istediğim oyunlarda otomatik hız aşırtmayı açmasına ayarlayabiliyorum. Normal kullanımda da varsayılanlar da kalıyor.

Ne dersiniz oyunlarımı hız aşırtma ile başlatmak üzerine ayarlasam aldığım performans artar mı?

FPS problemi yaşıyosan yap.

Selam, ben AMD hız aşırtma GPU yapacaktım da bilgisayar çöker mi korkuyorum. Ekran kartım RX 580X oyunlarda FPS sorunu yaşıyorum. Yapsam çöker mi sistem?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı