AMD Athlon 64 X2 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Tam enim değilim piyasa turu konusunda ama son çare olarak şunu yapmalısınız.

Almak istediğiniz ekran kartının üretici sitesine girip mutlaka ilgili sistem gereksinimleri yazar. İyice okuyup değerlendirin eğer sisteminiz yeterse alabilirsiniz.

Ama ben gidipte “R7 250 veya R7 240 alayım, arkadaşım şu işlemciyle şu ekran kartı ile GTA V'i 30-40 FPS'de oynuyor” gibi doğmatik duyumlarla bu iş olmaz.

İyi forumlar dilerim.

shooters001.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gün bir r7 240 bile sistemime olmuyor mu yani? o kadar low profile ekran kartları ürettiler ben sizin dediğinize katılmıyorum çünkü Technopat da o kadar konu açtım ve illaki bir r7 250 bile öneren çıktı siz hiç mi bir şey önermiyorsunuz?

r7 250x alsam olur mu hocam ?

Kaç Watt PSU kullandınız r7 250 için?

Normal eski bi kasanın 300W PSU'sunu kullanıyorum. R7 250x alabilirsin pek fark yok. Ben ikinci el aldım.

Öncelikle herkese merhaba ;
Konuyu baştan beri okudum ortalık epey karışmış. Ben şimdi kendi görüşümü söyleyeceğim.
4800+ 2.5 GHz ile yapılmış güncel oyun testi bulamadım malesef ama Battlefield 3 ile bir test yapmış arkadaş. 4000+ 2.1 GHz ve HD 6770 ekran kartı kullanmış. Buna rağmen bana göre yüksek ayarlarda akıcı bir oyun performansı elde etmiş. 25-35 FPS'lerden bahsediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi senin soruna gelelim. Tabii ki mevcut işlemcinden bir FX 6300 ya da i3 4150 performası bekleme ama o sisteme bir GTX750 Ti takarsan orta ayarlarda akıcı bir oyun performansı alabileceğini düşünüyorum. Ayrıca GTX750'nin 300 watt PSU'ya ihtiyaç duyduğu sitesinde yazıyor. (Tabi o 300 watt güvenilirse.)

GTX 750

Isı ve Güç Özellikleri
Maksimum GPU Sıcaklığı (c)95 C
Enerji Tüketimi60 W
Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)300 W
[TBODY] [/TBODY]
Uzun lafın kısası denemekten zarar gelmez. Bu ekran kartını al bir dene. Olmazsa nasıl olsa sistemi yenilemen gerekecek ve kuracağın sistemde de bu kartı kullanabilirsin boşa gitmemiş olur.

Kolay gelsin.

Öncelikle herkese merhaba ;
Konuyu baştan beri okudum ortalık epey karışmış. Ben şimdi kendi görüşümü söyleyeceğim.
4800+ 2.5ghz ile yapılmış güncel oyun testi bulamadım malesef ama battlefield 3 ile bir test yapmış arkadaş 4000+ 2.1 ghz ve hd 6770 ekran kartı kullanmış. Buna rağmen bana göre yüksek ayarlarda akıcı bir oyun performansı elde etmiş. 25-35 fpslerden bahsediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi senin soruna gelelim. Tabiki mevcut işlemcinden bir fx 6300 yada i3 4150 performası bekleme ama o sisteme bir GTX750 Ti takarsan orta ayarlarda akıcı bir oyun performansı alabileceğini düşünüyorum. ayrıca GTX750'nin 300 watt psu ya ihtiyaç duyduğu sitesinde yazıyor.(Tabi o 300 watt güvenilirse)

GTX 750

Isı ve Güç Özellikleri
Maksimum GPU Sıcaklığı (c)95 C
Enerji Tüketimi60 W
Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)300 W
[TBODY] [/TBODY]
Uzun lafın kısası denemekten zarar gelmez bu ekran kartını al bir dene. Olmazsa nasıl olsa sistemi yenilemen gerekecek ve kuracağın sistemde de bu kartı kullanabilirsin boşa gitmemiş olur.

Kolay gelsin.

Öncelikle verdiğiniz çok uzun cevaptan dolayı çok teşekkür ederim. Bütün detaylardan bahsetmişsiniz. Şimdi bu testten yola çıkarak bana önerebileceğiniz ekran kartı ne olabilir? Mesela r7 240 veya r7 250x ya da r7 250 olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı