AMD ekran kartı alınır mı?

@maxiuss DLSS 3.0 veya DLSS 3.5 asıl amaç fg teknolojisi. Tamam RT güzelleştirmesi ancak bunu rahat kullanmanız için en az RTX 4080 kullanıcısı olmanız lazım. Hee dersin çekerim performansa çöp gibi çamur grafiklerde oynarım dersin aç oyna hiçbir kullanıcı gerekmediği sürece FSR veya DLSS gibi teknolojileri çalıştırmaz. Sizin 40 FPS aldığınız yerde de DLSS 70'e fırlatmaz bilginiz olsun en fazla 50 yapar. Fg teknolojisini kullanabiliyorsunuz şanslısınız :) yoksa işiniz bir hayli zordu.

@maxiuss 20 30 serisine getirdi de kas gücü var mı veya tam mı çalışacak? Yazılımsal geldi! Bu tartışma bence çok saçma siz eğer ki sırf teknolojisi için 20 30 FPS kas gücü farkını göz ardı edemezsiniz.

Arkadaş NVIDIA fanboyu ilan edilecez, hasbinallah.

Anlaşıldı, NVIDIA kart kullanmamışsınız ve DLSS'in yarattığı performans farkına hakim değilsiniz. Gidip 4060 Ti'ın sadece Cyberpunk 2077 Ultra+RT Ultra ayarlarındaki performans ile DLSS Kalite modundaki performansı karşılaştırın. Sarmazsa başka oyunlara da göz atın. YouTube'da videoları mevcut zaten, elinizin altında. Ha DLSS Performance'a çekince çöp gibi grafik mi oluyor? Çekme abi o zaman Performance'a. Bak diyorum Quality'de yarattığı farka bak diye.

Kullanıcı gerekmediği sürece bile performansı arttırmak isterse açar veya açmaz. Gereği geldiği zaman da NVIDIA kartlar daha destekli olacak dostum bunu anlatmaya çalışıyorum. Sanki ben NVIDIA fanboyuymuşum da beni ikna etmeye çalışıyorsun. Senin yukarıda dediğin her şeyi kabul ediyorum ben zaten. Sen NVIDIA kötülüyorsun sadece, ben bunları kabul etmiyorum çünkü gereksiz. Sen AMD ballamaktan devam.

Tartışmayı sürdürmenin manası yok, tatlıya bağlayalım yolumuza devam edelim hocam.

@maxiuss siz fg kullanıyorsunuz anlatamıyor muyum? Aksine Ben insanlara Nvidia öneriyorum çoğunlukla çünkü AMD nin daha fg ye karşı bir karşılığı yok.zaten AMD bu gidişle giderse işi zor gibi. Adamlar tüm seriyi dizmiş teknoloji devam ettiriyor sen hala daha kartları diziyorsun bu nasıl bir şey ya?DLSS konusuna gelirsek bu teknolojiler görüntüyü 720p de işler 1080p de gösterirler. Ancak fg dediğimiz teknoloji yoktan kare varediyor.nvidia 4000 serisi zaten DLSS veya rtx le ünlü olmadı kare üretme teknolojisi ile...

6000 serisi ve üstü seriler gayet alınabilirler. RX 6600 kullanıyorum. Herhangi bir sorunum olmadı çok fazla şuana kadar. Ayrıca bunun için farklı bir konu açmanıza ve 7 sayfa yanıt almanıza gerek yoktu. Biraz araştırarak benzer konulara atılmış cevaplarla kendinize bir fikir edinebilirdiniz.

@298784 anlatmak istediğimiz bu marka olarak bakmayın diyoruz ikisi de teknolojik ürün zaten alan adam wattman wattman diye diye alır
AMD NVIDIA'ya göre ucuz kartlar üretiyor, bence eksiklikler ve sorunlar gözardı edilebilir. Burada 7 sayfa tartışmanın kimseye manası yok. AMD'de bir yere kadar iyi NVIDIA'da bir yere kadar iyi üreticiler zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı