AMD ekran kartı alınır mı?

Aygır_deviren33

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yeni sistem alacağım ama piyasada 4060'lı sistem fazlaca var. Amacım arada oyun oynamak okul gereği de VS Code ve Autodesk gibi programlar kullanmak.

İşlemci R5 5600.

4060 mı yoksa RX 7600 XT mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni sistem alacağım ama piyasada 4060'lı sistem fazlaca var. Amacım arada oyun oynamak okul gereği de VS Code ve Autodesk gibi programlar kullanmak.

İşlemci R5 5600.

4060 mı yoksa RX 7600 XT mi?

Yerine göre değişir aslında DLSS ve fg önemli bir teknoloji maksimum bütçeniz nedir belki daha iyisini buluruz.

Arada güzel bir fiyat farkı varsa alınır. 3060 ve Rx6600 arasında bu güzel fark vardı mesela. 3060ti ve rx6700 ile de aynı şekilde. Bir önceki seride AMD Fiyat/Performans paritesini çok iyi sağlamış aynı zamanda da yazılım konusunda ciddi düzeltmeler yaparak tercih edilesi kartlar çıkartmıştı. RTX 4000 serisi ve RX7000 serisinde ben bu Fiyat/Performans paritesinin tutturulamadığını düşünüyorum. Eğer arada ciddi bir fark yok ise AMD tercih etmek anlamsız kalıyor.

Benim gözüme bunlar çarptı DDR5 sistem daha mantıklı işlemcisi Ryzen 5 7500F olan daha iyi RTX 4060 veya RX 7600 XT sana kalmış ikisi de gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı