AMD ekran kartı iyi mi?

APOLLO3406

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd ryzen 5 5600 Sapphire rx 7600 8 gb gigabyte a520mkv2 lexar thor 2x8 gb ram 3200 crucial p3 plus 1 tb sdd fazeon f1
Herkese merhaba, çok yakın zamanda RX 7600 8 GB ekran kartını aldım ve çevremdekiler AMD aldığım için çok ömürlü olmayacağını söylüyor. Sizce AMD ekran kartı iyi midir?

Herkese merhaba, çok yakın zamanda RX 7600 8 GB ekran kartını aldım ve çevremdekiler AMD aldığım için çok ömürlü olmayacağını söylüyor. Sizce AMD ekran kartı iyi midir?

RX 6500 XT kullandım 1 senedir herhangi bir sıkıntı olmadı tam performans çalışmıştı jelatinleri ile kullanmıştım hala duruyor kenarda tertemiz garantili.

İyidir ama keşke 16gb modelini alsaydınız ve ekran kartının ömrü markasına bağlıdır mesela msi, asus gibi öyle diyen kişilerin eski amd kartlarda wattman ve driver sorunu vardı 6000 serisi ile çözüldü.

Ömürlük bir sorun yok olsaydı 2016'dan kalma RX500 400 serisi hala kullanılmazdı onu diyenlerin pek bilgisi yok hem NVIDIA hem de AMD tarafında kartlar uzun ömürlüdür. Önemli olan karta sizin nasıl baktığınız bakımlarını yapmaz dikkatli kullanmazsanız tabii ki zarar görür marka fark etmeksizin. Hayırlı olsun AMD tarafında saf güç için konuşursak aynı fiyattaki rakip karttan fazla bile iş görüyor, drıver konusunda şans işi sorun yaşayan oluyor yaşamayanda oluyor fakat hiçbirzaman kullanılmaz çöp haline gelmiyor her şeyin çözümü var hayırlı olsun BROM güle güle kullan.

AMD'nin eski kartları Driver sorunları sebebiyle berbattı. Oldum olası işlemcilerde AMD tercih etmişimdir. Ekran kartlarında da aynısını yapayım dediğimde beni üzmüştü (RX 480 almıştım en son.). Yeni kartlarda bu sorun yok diye biliyorum. Düzelttiler. Yani eskiden olsaydı yanlış yapmışsın derdim ama şu an ben de sistem toplayacak olsam ben de AMD alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00